Etiquetes: ,

_________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
diumenge, 14 de febrer de 2010

El Cinctorrà rebia un dur correctiu en el seu desplaçament a La Jana en un encontre que es disputava en divendres. Les baixes en atac van condicionar des de l’inici als cinctorrans que no van poder comptar amb José, Jorge ‘Perico’, Sergi, Pau Carceller i Mampel. De totes formes, el Cinctorrà va completar una convocatòria de 15 jugadors. A més, es va unir que l’àrbitre era el del dia del Tírig que va ser molt perjudicial en aquell partit, expulsant al entrenador Dani Blanch, a Perico i a Sergi.

El partit començava molt malament per als de Cinctorres, ja que al minut i 20 segons La Jana s’avançava amb un gol després de la treta d’un córner en curt. Amb l’1-0 l’àrbitre va anular un gol dubtós a Hicham per als cinctorrans. En la recta final de la primera meitat aplegaven dos gols més per als locals. Al 2-0 es va lesionar Pablo al xocar amb una de les parets laterals del camp.

A la segona meitat, el Cinctorrà va tenir la pilota els 20 primers minuts. En aquest tram haguera pogut fer algun que altre gol. Però no va ser possible i a partir d’aquell moment, La Jana amb bones contres i amb els cinctorrans amb poca moral, es confirmava la golejada per 7 a 0 en un partit desastrós en línies generals.
El proper partit molt complicat per al Cinctorrà ja que es desplaçarà al camp del Atzeneta, un dels millors atacs de la categoria.

__________
fitxa partit
Alineació Esportiu Cinctorrà
: Tena, Pablo, Emil, Náger, Rubén, Joan Albert, Fran, Altaba, Iván, Hicham i Toni Mallén. També van jugar Riera, Pau, Edu i David.
Gols: 1-0 (1′); 2-0 (40′); 3-0 (45′); 4-0 (65′); 5-0 (70′); 6-0 (75′) i 7-0 (80′)