La primera cavalcada del Carnaval de Vinaròs atrau de nou a milers de persones


_______________________
comarquesnord.cat, Vinaròs
diumenge, 14 de febrer de 2010

Milers de persones van presenciar aquest dissabte la primera cavalcada del Carnaval 2010 desafiant a l’intens fred que es va registrar en la zona i que lògicament va restar una mica d’afluència sobre anys anteriors. Les 31 compares de la ciutat amb les seues respectives reines i mes de 4700 persones disfressades participaven en la cavalcada que es va iniciar a les 7 en punt de la vesprada quan des de l’emissora oficial que serveix la música, enguany Ràdio Nueva-40 Principales es va donar el senyal d’eixida per indicació de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC).

Al voltant de dues hores i mitja de recorregut per a completar el circuit tancat pels carrers de Vinaròs és el que van tardar la major part de comarques a invertir en el recorregut. Alguna incidència com és habitual, especialment en les carrosses amb alguna avaria, però sense no-res més reseñable a excepció del fred que al final de la cavalcada en alguns carrers resultava pràcticament insuportable. Açò va fer que bastants espectadors començaren a donar la volta al circuit al revés per a veure al màxim de comparses abans d’abandonar el lloc.

Enguany ha tingut un mèrit especial la presència de les reines sobre les carrosses tenint en compte el fred que han suportat amb roba molt lleugera encara que el contagioso ritme del carnaval de Vinaròs ha arrossegat a tots cap a davant. El diumenge a la mateixa hora, les set de la vesprada, la segona cavalcada tanca el punt culminant de la festa que arribarà a fi el dilluns a la tarda, també a partir de les set, quan s’iniciarà el soterrament de la sardina.

Més informació: | |