Mor el músic morellà Jesús Palos

20100214_jesuspalos_______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 14 de febrer de 2010

Aquest diumenge ens ha deixat Jesús Palos, persona molt volguda a Morella per la seua intensa relació amb el món de la música. Palos ha estat, al llarg de la seua seua vida, director de la banda de música de Morella -actual Associació Musical Mestre Candel-, així com director del Cor Parroquial, a més a més de compositor. Una de les seues darreres composicions va estar el conegut com a Pasdoble del 50 Sexenni, conjuntament amb Toni Ortí, l’any 1994, fet expressament per a commemorar l’aniversari de la festa pel excel·lència morellana.

Aficionat a la música, també va viure intensament el món audiovisual. Palos va deixar testimonis videogràfics, amb la seua càmera super8, de destacats aconteixements de la ciutat de Morella, com ara Anuncis, Sexennis i altres festivitats que han estat emesos diverses vegades per nord, la televisió comarcal, com a part de la història del seu poble.

L’enterro està previst per a aquest diumenge a les cinc de la tarde a l’església arxiprestal Santa Maria La Major de Morella.

Més informació: | |