Milian Mestre és el nou patró de la Fundació Rei Jaume I

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 16 de febrer de 2010 .
Etiquetes: , , ,

Recentment ha hagut una reunió de la Fundació Rei Jaume I on es va procedir a fer la substitució del difunt Sergio Beser per Manuel Milián Mestre, que també és de Morella encara que viu a Barcelona, a l’igual que el professor recentment desaparegut. Aquesta fundació, impulsada per la Mancomunitat de la Taula del Sénia, va ser constituïda el 14 de novembre de 2008, amb seu social a la Casa de Cultura d’Ulldecona, però que també té Oficines a Rossell i a Vall-de-Roures.

Tot i que els seus objectius fundacionals són bastants extensos, el que figura més destacat és el de “facilitar les relacions culturals i/o socials entre els territoris de les Comunitats de València, Catalunya i Aragó, però sense renunciar a promoure el desenvolupament sostenible i coherent amb el medi i per a impulsar la expansió econòmica i social d’estes zones”.

La reunió tenia també com a objectiu el  fer el relleu de la presidència de Jordi Romeu a Núria Ventura com a nova Presidenta de la Fundació impulsada per la Mancomunitat de la Taula del Sénia. A més es va aprovar la Liquidació del Pla d’actuació 2009, que es va valorar molt positivament per tots els actes duts a terme, tot i ser el primer any.

Més informació: | | |