Melània, de nou en la corda fluixa del retrobament de Gran Hermano


_________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dimarts, 16 de febrer de 2010

Melània i Piero estan aquests dimarts a les portes d’abandonar Gran Hermano. El Reencuentro. El nou dia d’expulsió pot ser clau per a la morellana i l’italià que, lluny de la discreció que van tindre dins de la casa durant la primera setmana de concurs, són ara objectiu principal de les càmeres, de les crítiques dels seus companys i també dels espectadors del reality en el que participen.

La casa de Gran Hermano està cada vegada més dividida i el retrobament esperat només té efecte en determinats casos. Melània, junt amb Bea i Inma han format un trio anti-Pepe, ja que ninguna de les tres pot soportar al guanyador de l’edició número 6 del concurs, bé per haver conviscut en ell, bé per haver-ho vist per la tele en el seu moment; la resta formen un altre grup que no es defineixen, dintre del qual els més diplomàtics són Piero i Raquel, que no es mullen en res. D’això s’enten que, en les grans bronques de la casa, Piero ni defensa ni ataca a Melània, amb la que forma parella televisiva durant el concurs.

El protagonisme de la morellana, i per extensió de tots dos concursants, va en augment després de “la disputa del calimotxo” que va acabar amb l’expulsió d’Arturo per haver tingut la intenció de tirar-li una copa plena de sucs de fruita amb vi a la cara d’Indira, i que va comportar tantmateix la marxa voluntària de l’altra meitat de la parella. Després d’haver passat desapercebuda durant més d’una setmana, ara és el centre de les ires de bona part de la casa.

Això va provocar que, durant el cap de setmana, Melània sentira que “no encaixava en la casa” i volgués marxar del concurs. “Me aburro. No creo que pueda estar aquí mucho tiempo más. No me divierto. No me siento apoyada” se l’escoltava dir al Confesionario. En aquests moments de baix estat d’ànim, també notava a faltar el recolçament de Piero, al qui acusava de que “no tengo que llarmarte, estaté tú más pendiente”, li deia entre plors. Finalment pareix que, entre el Súper i el seu company aconseguien convèncer-la de romandre a la casa fins a que el públic així ho vulgue.

El fet d’haver estat amb l’ànim baix i no haver col.laborat en les feines de la casa li ha provocat conflictes amb la resta de concursants, amb els que ha discutit en les darreres hores i que pareix que han format un front antimelanista format, fins i tot, per companys amb els que tenia una bona relació fins ara. Aquest fet podria comportar que, si són una de les parelles que no tenen el suport majoritari de l’audiència en les votacions a www.telecinco.es/granhermano, estarien més que mai en la corda fluixa, ja que els companys podrien decantar-se per triar-los per a abandonar el reality de retrobaments.

L’autèntica Melània, al 24 hores
Durant els resums i les gal.les només es poden veure els moments més exagerats dels concursants, però la vida dins de la casa no només són bronques i tensió. Durant el 24 hores es pot escoltar sovint converses de la morellana on es veu tal i com és en realitat. D’aquesta manera el matí del dilluns, mentre nevava a Guadalix, Melània se’n recordava de quan neva a Morella “y casi no puedes ni abrir la puerta de casa”. Durant la matinada ella i Piero, poc abans d’anar-se’n a dormir, comentaven com són les seues mares i com són ells, alhora que recordaven als seus amics i amigues de fora de la casa. Tots dos reconeixien manies en la roba, com ara la meticulositat de la morellana “con los calcetines” que té “que tenderlos emparejados” ó l’embolic que fa sempre Piero.

En la mateixa conversa fèien suposicions sobre que els depararia la gal.la d’avui. El fet de tenir més pa del que necessiten els fa pensar que pot entrar nova gent al concurs i Melània està conveçuda que li entraran a Andalla. Tot aixó es descobrirà aquesta nit.

Més informació: |