Ximo Puig participa en el Consell de Turisme de la Comunitat


Etiquetes:


________________________
comarquesnord.cat, Benidorm
dimarts, 16 de febrer de 2010

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha tornat a assistir a la reunió del Consell de Turisme de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, l’acte ha tingut lloc a Benidorm, ha sigut presidit per la Consellera de Turisme, Belén Juste i ha congregat a distints representants municipals, sindicals i de distints àmbits del sector turístic.

Puig ha recolçat el Document Base del Pla Estratègic Global de Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020 i ha manifestat que “en aquest moment de crisi, és fonamental la concertació entre agents institucionals i privats, per a donar confiança”. L’edil també ha afirmat que “actualment, el més important és la inversió, per la qual cosa cal incentivar-la”. Per a això, Puig ha afegit que “cal dur a terme algunes reformes en les administracions perquè es puguen agilitzar els tràmits i, que així, es reduïsquen els problemes burocràtics”.

Respecte a aquestos tràmits, l’alcalde opina que “és molt important que hi haja una fulla de ruta, en la que s’establisca el procediment pel qual es convoquen les ajudes, s’establixen els terminis o s’adjudiquen, amb uns temps coneguts per tots els agents”. Per a Puig, és “fonamental que existisca una major rapidesa administrativa”.

Més informació: