Cinctorres aprova el pressupost municipal per a 2010



_________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
dimecres, 17 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Cinctorres ha aprovat, en la darrera sessió plenària el pressupost per a 2010. Son un total de 1.120.000 euros, del quals quasi el 70% es dediquen a inversions reals. El pressupost augmenta significativament respecte a l’any anterior, sense tenir que recórrer a pujar els impostos municipals.

En els comptes per enguany destaca en l’apartat de despeses la partida destinada a inversions, on es dediquen 735.000 euros. Els projectes més destacats que es volen dur endavant amb aquestos pressupostos son: la primera fase del polígon industrial, la finalització de la residencia per a la gent gran, el pla d’esports, el projecte ornitològic, emmarcat en el ambiciós programa per tal de donar a conèixer l’entorn natural del terme, i a la potenciació del parc cultural Dinomania.

En l’apartat d’ingressos no es contemple cap pujada en les ordenances. L’Ajuntament ha decidit en el que li pertoca no carregar més a les famílies en aquest temps de crisis i aquesta partida es quede més a menys com l’any anterior.

En el mateix plenari també es va aprovar sol·licitar a la Conselleria de Treball diferents places, fins a 12, en els programes Pamer, Encorp, Ezoint i Salari Jove. També es va aprovar sol·licitar al programa d’electrificació rural, Plaver, el projecte per porat la llum al polígon industrial, i en el marc de la línia d’ajudes a la qualitat agroalimentària col·laboració per a la realització de la Fira de Desenvolupament sostenible de Cinctorres. Altra ajuda sol·licitada està adreçada a l’adaptació de la piscina municipal a la nova normativa dels espais públics adaptats.