Melània i Piero, entre les parelles favorites de Gran Hermano per segona setmana


________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dimecres, 17 de febrer de 2010

Melània i Piero són, per segona setmana, una de les tres parelles favorites que aconsegueixen la immunitat i que, per tant, es salven de l’expulsió en la tercera gal·la de Gran Hermano: El Reencuentro. Ara, tots els melanistes tenen que votar de nou a la parella a telecinco.es/granhermano per a aconseguir de nou la immunitat i apropar-se més tranquil·lament a una final que, segons ha anunciat Mercedes Milà aquests dimarts, està molt propera.

El programa d’aquest dimarts, en el que la morellana ha estat més protagonista que mai donat al cap de setmana que ha passat a la casa -i a la falta de la tensió entre Arturo i Indhira que monopolitzava l’atenció fins ara- ha confirmat que els “melanistes” continuen actius per tal de recolzar a la parella. Alhora, la morellana i l’italià han rebut reforços per part d’exconcursant de la seua edició, i amb els que van viure els moments més intensos fa poc més de dos anys. El terratrèmol d’Amor i el bon humor d’Andallà ja són part del retrobament. “Esto es un infierno” ha dit Melània a Amor en la primera conversa que han tingut als pocs minuts del nou retrobament. Es dóna la circumstància que la canària ja va ser repescada durant el Gran Hermano 9, aconseguint alegrar a una Melània trista. Ara, Amor entra per tercera vegada a la casa de Guadalix amb una missió semblant.

L’entrada d’Amor i de Andallá, dos dels grans amics que va fer durant la seua estada a Gran Hermano 9, han fer replantejar-se les ganes de marxar del concurs i, possiblement, tornem a veure a la Melània divertida i animada que va destacar durant la seua edició. Això sí, Amor i Andallá no es portaren massa bé entre sí, donat l’educació religiosa en l’homofòbia d’ell i un cert racisme en ella. Amor ha participat al programa Tots amb Melània de Els Ports Ràdio aquest divendres defensant a la seua gran amiga del concurs, mentre que Andallá va estar a Morella l’estiu després de l’eixida de la casa de la novena edició del reality.

Gran bronca pocs minuts abans de la gal.la
Durant els minuts previs a la gal·la, i segons s’ha sabut durant la mateixa, ha hagut una forta discussió dintre de la casa. Ainhoa li ha dit a Nico que “Hay cosas que no permito. Melania no es mi amiga y me ha tocado los cojones. Se merece irse: todo el día tumbada a plato servido y encima lo paga contigo. Es mala y una amargada. ¡Anda que te den por culo que eres una amargada y lo que necesitas es que te follen!. Encima la Inma malmete. Fuera tenemos más de cuatro palabras. No me llega a mi nivel ni en guapa, ni en lista, ni en trabajadora”. Entre Melània i Ainhoa, que es portaven bé durant els primers dies, ha hagut dures paraules poc abans de començar a interpretar el ball del Thriller, la prova setmanal que havia de recreear el famós videoclip de Michael Jackson i fins i tot han estat a punt d’arribar a les mans. “Yo no la he agredido. La que me ha agarrado ha sido ella y si la tienen que expulsar que la expulsen” ha dit Ainoha qui, poc després, se n’ha adonat que les coses havien arribat massa lluny i reconeixia que “después de esto ya no puedo ganar”.

Des d’aquest cap de setmana, quan Melània va tindre un baixó d’estat anímic que li va fer pensar en deixar la casa de Gran Hermano, la morellana ha estat molt més protagonista en els resums del programa i en altres espais de TeleCinco que analitzen el reality, com ara El Programa de Ana Rosa o Salvamé. I no sols amb imatges, sinó amb comentaris de la parella més polèmica que ha passat per El Reencuentro. Arturo ha confesat que “ojalá hubiera tenido más tiempo” i que “yo he estado currándomelo con Melania”, indicant que era el seu nou objectiu dintre de la casa. Indhira, en un altre programa de TeleCinco ha assegurat que “si Arturo se hubiera liado conMelania, yo hubiera tonteado con Piero”. El protagonisme també ha vingut donat per haver format un grup anti-Pepe i haver tingut bronques amb pràcticament tots els concursants donat que, durant les hores en que va estar trista no ajudava dins de la casa, ni a netejar ni a fer el menjar. Ha dit, fins i tot, que ella estava vivint “en un decorado” i que si tot es plenava de basura, que “venga una excavadora” i s’ho endugue.

A banda del protagonisme dels darrers dies, Melània també ha estrenat en les darreres hores el blog que el programa possa a disposició dels concursants i del que no n’havia fet ús encara. En ell, a banda d’un morellà “Mama, te vull”, ha escrit que “Me siento sola, aunque parezca increible, sin apoyo y con la necesidad de estar alerta todo el tiempo, en pie de guerra” i que “hay muy mal ambiente,no encuentro mi espacio y parece que soy la única que lo ve así. Hoy Inma ha dado la cara por mi, como si no lo tubiera ya suficiente dificil ella, tiene mucha fuerza y es valiente me gusta su forma de ser. Piero sigue ahi, pero siempre a su manera. Esta vez no me siento como en casa, y no se si es suficiente para mi”. Més recentment, un cop superada la momentània depresió, ja ha escrit un post més positiu. “Gracias por el apoyo a los tres o cuatro melanistas que quedan por ahí”, escriu la morellana.

Melània, que té recolzaments forts en alguns programes i foros d’internet, també té el seus detractors. El blog de El Gato Encerrado, que només tenia bones paraules cap a ella durant el Gran Hermano 9, ara s’ha tornat més antimelanista. També els missatges de text que envia el públic i que s’emeten durant les connexions en directe amb la casa, els espectadors es divideixen clarament entre els que la recolzen incondicionalment i els que no la poden ni veure. Aixó sí, als diferents webs de TeleCinco se l’anomena sovint com “la de Morella”.

Més informació: |