Melània sofreix una de les bronques més grans de la història de Gran Hermano


_________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
divendres, 19 de febrer de 2010

El Reencuentro està sent tot menys un apropament entre els concursants que han passat per la casa del Gran Hermano durant els 10 anys de vida que complirà el concurs aquesta primavera. La concursant morellana, recordada més per la relació que va mantindre amb Piero que per les bronques amb els seus companys, pareix que és actualment el centre de les ires de tots els grans germans.

Si el passat dimarts, minuts abans de la gal·la setmanal amb Mercedes Milà, protagonitzava una monumental bronca amb Ainhoa que a punt va estar d’arribar a les mans, la matinada de dijous a divendres un altre conflicte amb una concursant ha acabat de forma dràstica. Bea “la Legionaria” ha estat expulsada per violència cap a Melània. El que semblava que anava a ser una nit de festa i alegria, ja que el programa els va preparar una festa on hi havia alcohol, es va convertir en una de les bronques més grans que es recorden en les 11 edicions de Gran Hermano. Sembla que tot va començar quan “la Legionaria” es va apropar a parlar amb la morellana que, pareix ser, no tenia massa ganes de xerrar, pel que va dir-li a Piero que fora ell qui li donara conversa.

“Piero, vuelve. Bea tiene ganas de hablar y yo no tengo ganas de hablar de mi” són les paraules que van fer-li traure a “la Legionaria” el carácter que guarda dintre seu. Al sentir-se despreciada per la morellana, els crits anaven en augment fins que Melània la va titllar de “teatrera” i de que només sabia més que “parlar del seu fill” per tal de tenir més protagonisme de cara a guanyar el concurs que. cal recordar, és l’objectiu últim del pas dels concursant per la casa. A partir d’ahí els crits anaven en augment i de “cretina” es passava a “puta cretina” pel despreci que creia haver sofert per part de la morellana, que no tenia ganes de parlar d’ella. Els insults anaven en augment i Bea amenaçava a la concursant dels Ports amb un “¡Te voy a reventar! ¡Si no es aquí es fuera, que eres una zorra insípida!”. Els companys intentaven calmar a Bea, que possiblement havia abusat de l’alcohol, i fins i tot pareix ser que Melània i Amor han amenaçat en marxat del concurs si no s’actuava contra Bea. Finalment la polèmica “Legionaria” ha sigut expulsada i a Melània se l’ha escoltada dir “mañana me piro”, el que sembla que finalment no serà així.

Pel que es sembla, el vídeo alimentarà els programes de TeleCinco durant les properes hores, però no s’ha vist encara, pel que la organització del programa podria estar guardant-lo fins a El Debate del diumenge o la gal·la de dimarts. Açò ja s’ha fet en altres ocasions per tal de mantindre l’expectació i guanyar adeptes als diferents programes de la cadena i el seu lloc web.

El divendres, després de la tensió viscuda, els concursants han dormit fins a primeres hores de la vesprada. Fins i tot el seguiment minut a minut de la web de TeleCinco sobre el concurs assegura que “Melania está radiante hoy. Parece que haberse quitado a una enemiga del medio le ha sentado bien. La de Morella sonríe más que nunca, se da mimitos con Piero y bromea con Andalla”

Melània, amb els seus amics
Des del passat dimarts, en que es va retrobar amb Amor i Andallá, tot apuntava a que veuríem per la tele a la Melània divertida, vital i contenta que es coneix a la comarca i no l’actitut trista que ens ha mostrat El Reencuentro. En les primeres hores ja va conversar amb la nova parella de concursants, als que els va dir que el model de televisor amb el que connecten amb Mercedes Milà “se llama Aurea, como mi madre”. També s’ha sentit dir a Amor que Melània “tiene el carácter de Morella” i que ha tornat el programa de ràdio Tots Amb Melània i que ella ha participat. A més, la morellana també ha recordat el seu poble al veure la neu a Guadalix.

Per la seua part Indhira, al seu blog, també ha parlat de la morellana i del seu company de concurs. “A él le falta personalidad, eso que le sobra a Melania… Esta mujer me ha criticado, en primer lugar, porque lloro, lo que según ella es ir de víctima. Claro que eso es algo que no para de hacer ella ahora; también me critica porque me aislé con Arturo, que curiosamente es lo que sus compañeros le están reprochando; me ha acusado de pedir a Arturo más de lo que me corresponde… ¿Se puede saber qué está haciendo ella ahora pretendiendo que Piero la defienda y exigiéndole que no se lleve bien con Pepe? ¿Acaso no es ella la que le dijo a Pepe que aunque le tiraran un cubo de agua por encima no necesitaba que ningún hombre la defendiera?”.

La polèmica concursant del Gran Hermano 11, que ha viscut una pròrroga amb El Reencuentro apenes unes setmanes després de ser expulsada, continua dient que Melània “opinaba en mi contra que cuando me enfadé con Arturo le dije que quería que nos fuésemos al domingo siguiente, pero cuando ella se quiere marchar de la casa no veo que en ningún momento cuente con la opinión de Piero. Además, dice que soy celosa, pero quien estuvo toda la noche llorando cuando bailé con Piero fue ella. En definitiva, mejor que se hubiese mordido la lengua antes de opinar, porque como siempre, el tiempo nos pone a cada uno en nuestro lugar.”

Més informació: |