El Cinctorrà empata amb el tercer classificat

____________________________________
comarquesnord.cat, Atzeneta del Maestrat
diumenge, 21 de febrer de 2010

Important empat el que aconseguia el CE Cinctorrà en la seua visita al Camp del Porrejat d’Atzeneta, on s’enfrontava amb el tercer classificat de la 2ª Regional Grup 1. Gran partit del conjunt de Dani Blanch que aconseguia donar la gran sorpresa de la jornada.

El partit que començava amb un atrevit C.E. Cinctorrà, disposat a posar-li les coses difícils a l’Atzeneta. Al minut 5 de partit, l’equip de Cinctorres aconseguia marcar el 0-1. Fran, amb un gran xut dins de l’àrea gran, col·locava el baló a l’escaire de la porteria de l’Atzeneta i amb un gran gol avançava al Cinctorrà al marcador. Dos minuts després, al 7, l’Atzeneta aconseguia l’1 a 1 amb un gol de Nàger en pròpia porta quan intentava allunyar un baló. Amb l’empat, l’Atzeneta es va créixer i al minut 25, els locals marcaven el 2-1, resultat amb el que acabaria la primera part del partit.

A la segona, el Cinctorrà va continuar inquietat a l’Atzeneta i fruit d’això vindria el 2-2 al minut 60 amb una gran jugada entre Fran i Perico i aquest dona una gran assistència a Sergi que marca el definitiu 2-2.

A l’encontre es van demanar dos penals que l’àrbitre no va xiular. Un a cada àrea. L’Atzeneta reclamava un possible penal i posteriorment ho feia el Cinctorrà en una falta comesa dins l’àrea sobre Perico i de la que el àrbitre es va desentendre.

Al darrer quart d’hora, l’Atzeneta va assetjar la porteria de Diego Tena, però el Cinctorrà que va estar molt ordenat en defensa i li posava moltes ganes durant els 90 minuts, va saber resistir per sumar aquest valuós punt al camp de l’Atzeneta.