El Pena-roja suma punts de nou amb el Lécera


Etiquetes:

________________________
Carlos Vives, Pena-roja
diumenge, 22 de febrer de 2010

Uns quants mesos han tingut que passar per que el Pena-roja sumarà de nou punts. El primer partit de la jornada es presentava amb moltes baixes per als dos equips i amb un Lécera molt perillós jugant com a visitant.

El partit va començar sense cap dominador clar del joc,amb els locals molt millorats respecte als altres partits i molt més assentats sobre el terreny de joc, però sense crear massa perill davant la meta saragossana, els visitants intentant sorprendre a Enrique amb tirs llunyans, però sense massa perill. A partir de la mitja hora de joc, se van crear les primeres ocasions clares de gol, amb una bona para del meta local, que evitava el 0-1. A poc per al final del primer temps, després d’una indecisió del meta i la defensa, el Lécera aconseguia el 0-1.

A la represa el guió va canviar poc, els dos equips intentant jugar la pilota i els visitants ja més tancats intentant resoldre el partit a la contra. El Pena-roja ho intentava, fins que Chec en un ràpid saque de banda,aconseguiria un just empat. A pocs minuts per al final, el partit es va tornar boig . Dani fallaria un penalty que podria ser el 2-1,i a la següent jugada per banda esquerra, el Lécera posava el 1-2, que semblava definitiu. Però els locals no es van rendir i Víctor en un remat de cap,empatava el partit.

Partit entretingut i disputat amb molta esportivitat,amb dos equips que van intentar jugar la pilota en tot moment i sense cap patada fora de context.

___________
documents
· Resultat: Pera-roja 2-2 Lécera
· Alineació CF Pena-roja: Enrique, Nicol , Víctor T., César, Richi ; Chec (Carlos) , Claudio Ciro (Chimo), Ionut (Shalim), Dani i Javi.

Més informació: