La bronca de Melània i la Legionaria, protagonista dels programes de TeleCinco


___________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dilluns, 22 de febrer de 2010

Melània, a la que pràcticament no se li prestava atenció en els primers dies dins de la casa de Gran Hermano: El Reencuentro a l’estar eclipsats la resta de concursants per la tensió entre Arturo i Indhira, ha passat a ser la protagonista absoluta d’aquesta edició especial del reality de TeleCinco darrerament. Si bé durant dues setmanes ha gaudit dels vots favorables del públic i, junt amb Piero amb qui concursa conjuntament, ha estat una de les parelles favorites per l’audiència, no es pot dir el mateix del que passa dintre de la casa.

Les bronques de la morellana han sigut sonades en aquesta ocasió. Després de l’enfrontament amb Ainoha pocs minuts abans de la gal·la del passat dimarts, durant la matinada de dijous a divendres va ser Bea qui es va alterar sobremanera contra Melània, el que li va valdre la expulsió.

La brutal rinya, que TeleCinco no ha mostrat fins a El Debate d’aquest diumenge, està alimentant hores i hores de la programació de la cadena. Divendres era El Programa de Ana Rosa qui parlava de l’incident per primera vegada, encara que sense mostrar-lo. Més tard Salvamé Diario aconseguia fins i tot parlar amb Bea, “la Legionaria”, que es mostrava molt trista per haver tingut que abandonar el concurs, però tampoc ensenyaven la veritable seqüència dels fets. El nou magazine de la cadena Vuelvemé Loca també li treia suc a la disputa entre Bea i Melània, mentre que per internet corria com la pòlvora una gravació del canal 24 hores del reality en que només es podia sentir -i no veure- una part del que havia passat.

La casa, dividida
Melània intenta mantenir el menor contacte possible amb la major part dels habitants de la casa, buscant un ambient cordial, “pero somos amigos, ni quiero saber nada de la mayoria de concursantes al salir de la casa”, com ella mateix ha dit. Aquest fet ha provocat que la casa estigue dividida en dos grups: per una part Melània i els seus amics Piero, Andalla i Amor; per altra la resta de la casa, encara que del grup “melanista” a banda de la morellana la resta es mantenen imparcials sempre que sigue possible. Fins i tot el menjar se’l preparen seguint aquests dos grups, evitant així els grans conflictes que es produeixen sovint al voltant del menjar, el que sembla que ha sorgit efecte, ja que s’ha sentit a Ainhoa reconéixer que “Melania no es mala persona”.

També fora de la casa els comentaristes es divideixen entre aquells que són contraris a Melània, com el conde Lequio de El Programa de Ana Rosa o part dels tertulians de Salvamé; també hi ha els que són partidaris, com és el cas de la pròpia Ana Rosa, de Belen Rodríguez ó de Kiko. A El Debate destaca l’actitut de Carmen Alcaide, que sovint imita a la morellana sense recordar, aparentment, que ella mateix va nàixer a Morella, ja que el seu pare va estar treballant durant uns mesos a la capital dels Ports.

Més informació: |