Renomar inverteix 32,6 milions als municipis amb parcs eòlics


Etiquetes:

________________________
comarquesnord.cat, València
dilluns, 22 de febrer de 2010

L’empresa Renomar ha invertit 32,6 milions d’euros en municipis de parcs eòlics, i ha creat 700 llocs de treball directes i altres tants d’indirectes. En un comunicat, fonts de Renomar han explicat que la quantitat s’ha destinat principalment a millorar carreteres, a convenis amb les conselleries de cultura i medi ambient, amb els ajuntaments implicats en la construcció dels parcs eòlics i en el pagament de l’Impost d’Activitats Econòmiques i el Fons de Compensació.

Han remarcat que en carreteres han invertit el total de 10.079.879 euros en la província de Castelló i València, i en convenis amb ajuntaments 9.103.017 euros, en municipis com Morella, Ares del Maestrat, Castellfort, Cinctorres, Villafranca, Olocau i Forcall. També s’han realitzat obres “d’interès municipal” a Xelva, Calles, Andilla, la Yesa, Figueroles de Domenyo, Casinos, Benaguasil, Vilamarxant, Riba-roja de Túria del Turia, Villar del Arzobispo i Llíria.

Per altra banda, Renomar ha invertit 3.551.322 euros en convenis amb la conselleria de Medi ambient, i 7.216.499 euros amb la conselleria de Cultura, per a la restauració de conjunts etnológicos i jaciments arqueològics, la creació d’itineraris culturals divulgatius i la creació de museus.

Més informació: