Torna el taller “Cuina x joves”


Etiquetes: , ,

20100226_cuinaxjovescartell_200x200

_______________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 19 de gener de 2010

Morell@jove torna a organitzar un curs de cuina per a la joventut. Baix el títol ‘cuina x joves’ es portarà a terme un taller pràctic a les instal·lacions de Casa Roque Formació. Aquestaactivitat, que ja es va organitzar fa tres anys amb molt d’èxit, es desenvoluparà als mesos de març, abril i maig. De moment, els interessats poden triar grup, ja que les classes es faran per grups tant els dijous i com els dissabtes. El grup de dijous 11 i 25 de març, el 15 i 22 d’abril i el  6 i 13 de maig tindrà un horari de 20 a 22.30h., mentre que el grup de dissabte 13 i 27 de març , 17 i 24 d’abril i 8 i 15 de maig tindrà un horari de 18 a 20.30h.

Aquest taller està dedica’t per als joves, però com comentava el regidor de joventut, Rhamsés Ripollés “es pot apuntar qui vullga, encara que som els joves els que podem tenir més problemes a l’hora de cuinar”. A més de triar grup, els que tinguen intenció de participar tenen de fer un ingrés de 55 euros “un preu econòmic ja que inclou els sis sopars de les sis classes que es celebraran”. Un dels objectius de cuinaxjoves es barrejar el aprendre amb el fet de que siga divertit.

L’encarregat de impartir-lo serà Carlos Gutiérrez per a que els alumnes aprenguin noves receptes, modernes i de sempre, al igual que les eines per treballar o mètodes de cuina i de decoració, entre moltes altres coses del mon de la cuina i el menjar.

Més informació: | |