Els pressupostos de la Generalitat deixen fora dos carreteres dels Ports


Etiquetes:


_______________________
comarquesnord.cat, València
dilluns, 22 de febrer de 2010

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2010 deixen fora 15 carreteres de la província de Castelló, que ja estaven contemplades en els pressupostos de l’any passat però no es van executar. Aquest retall de la Conselleria d’Infraestructures afecta la nostra comarca en dos trams: la carretera CV-14 entre Sorita i la Balma, i la CV-173 entre la Pobla del Bellestar, en terme de Vilafranca, fins límit de província per Mosquerola. Totes dos millores reclamades en insistència per part dels veïns de la zona.

En el cas de la CV-14 entre Sorita i la Balma, val a dir que al octubre de 2008 començava una important actuació per fer un nou pont i la variant de Sorita. Dos mesos més tard es va paralitzar eixa obra, i un any després continua en la mateixa situació, paralitzat.

El BLOC critica la situació
El diputat Josep Maria Pañella, del BLOC, ha declarat que “el PP inclou carreteres als pressupostos, no les construeix, a l’any següent les trau i es queda tan ample”. “Des del BLOc pensem que no és de rebut que en els pressupostos del 2009 es prevenguera la construcció o millora d’una sèrie de carreteres a les comarques castellonenques, que s’haja deixat passar l’any sense iniciar-les i que ara, senzillament, el seu projecte de construcció desaparega dels nous pressupostos, mantenint així la marginació de Castelló”, puntualitza Pañella.

Més informació: