“Piero y Melania, vosotros sois la tercera pareja salvada”


_________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dimecres, 24 de febrer de 2010

“Piero y Melania, vosotros sois la tercera pareja salvada”, anunciava Mercedes Milà durant la quarta gal·la de Gran Hermano, El Reencuentro. D’aquesta manera, i contra tot pronòstic, el públic ha sabut veure en la parella italiano-morellana alguna cosa que els concursants de dins de la casa no aprecien i que, gràcies als vots dels internautes aficionats al reality, han aconseguit la immunitat necessària per tal de continuar una setmana més dintre de la casa de Guadalix. De no haver gaudit del favor del públic, estava clar que els companys de convivència s’haguèssin decantat per treure’ls de la casa.

Melània i Piero, a l’hora de salvar als concursants menys votats pel públic, s’han decantat per aferrar-se a deixar dintre de la casa a Amor i Andallá pel que han propiciat l’eixida de Nicky del concurs. La parella de Bea, la Legionaria, està ja també fora de la casa donat a un canvi en el sistema d’expulsió, ja que aquesta vegada no ha sigut una nominació per parelles sinó que s’ha votat en grup.

A partir d’ara, sembla que cal votar de nou de cara a la propera expulsió, que tot apunta a que serà el dimarts vinent, encara que aquest aspecte no s’ha deixat clar durant el programa. “Habrá alguien que sepa cuando se acaba; yo no lo sé”, assegurava la presentadora, que sempre afirma que aquest programa està ple de sorpreses i que no es sap quant acabarà. Melània, que feia intenció d’estar només 12 dies dintre del concurs, pel que sembla donat al contracte amb la productora del programa, porta ja vint dies dins de la casa i, a hores d’ara sembla estar més a gust que en dies passats, quant va ser centre de les ires de Bea i Ainhoa. En les darreres hores s’ha pogut veure a la Melània divertida i vital que tant bons moments ens va fer passar durant el Gran Hermano 9, i fins i tot se l’ha escoltada parlar de Morella “un pueblo de 2.800 habitantes” on la gent “somos de pueblo, pero no catetos” i fins i tot ha fet comentaris del famós dentista de Vinaròs “Manos de Plata”.

Més informació: |