La biblioteca de Morella augmenta els seus fons


Etiquetes: ,

______________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 25 de febrer de 2010

200 llibres i 50 DVDs passaran a formar part dels fons de la biblioteca de Morella. Aquesta nova adquisició ha vingut donada pel concurs Maria Moliner del Ministeri de Cultura per a fomentar l’hàbit lector. El projecte presentat per la biblioteca de Morella ha estat seleccionat entre els 300 més atractius, i per tant premiat en aquestos volums que passen ja ha ser font de consulta en la biblioteca morellana.

Aquestos llibres es divideixen en categories, per a menors de 4 anys; xiquets de entre 5 i 8, de 9 a 11 anys i per a majors de 12. A més, es podrà donar més importància a la secció audiovisual, amb les 50 pel.lícules DVD de diferents temàtiques, especialment col.leccions de la premsa.

Impuls a la Biblioteca
La biblioteca de Morella ha augmentat els seus usuaris, i el seu fons en els darrers temps. Des de que la gestió ha passat a ser de nou municipal, s’ha notat l’impuls que se li ha donat per animar a utilitzar aquest espai. Entre les properes actuacions, es contempla crear un espai per als més menuts que ara tenen complicat poder accedir a les prestatgeries per la seva alçada.

Més informació: |