Morella acull la VI Escola de Joventut de la UGT-PV


Etiquetes: ,


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dijous, 25 de febrer de 2010

Morella acull per sext any consecutiu l’Escola de Juventut de la Unió General de Treballadors i Treballadores del País Valencià. En la localitat dels Ports es donaran cita membres destacats de l’associació sindical, a nivell provincial, com el secretari general de la UC de la UGT Plana Alta-Maestrat-Els Ports, Constantino Calero, a nivell autonòmic, com la secretària de política electoral, Esther Ortega o el secretari general de la UGT-PV, Conrado Hernández, i a nivell nacional, com el secretari general, Cándido Méndez. Les jornades es desenvoluparan entre divendres i el dissabte.

La inauguració correrà a compte dels dos representants amb càrrecs autonòmics mencionats, als que els acompanyarà l’alcalde de Morella, Ximo Puig. El tema principal sobre el qual es debatrà als distints actes és l’associacionisme sindical juvenil. En concret, les jornades estaran dividides en tallers o taules redones. La primera d’aquestes portarà per títol “Associació sindical juvenil” i es desenvoluparà durant el matí del dia 26. Durant la vesprada d’aquest dia, es realitzaran “Tallers d’elecció sindical”. Ja en la jornada del dissabte, abans de la clausura, que tindrà lloc 12:30, es celebrarà una conferència que tindrà per títol “Negociació col·lectiva i expedients de regulació d’ocupació” i el col·loqui titulat “Taula d’experiències”.

Les jornades es donaran cita a la Sala de Justícia de l’Ajuntament de Morella i a la Casa Ciurana. D’aquesta manera, Morella tornarà a albergar un acte important d’esta associació sindical autonòmica. Per sext any consutivo, els delegats jóvens de la Unió General de Treballadors i Treballadores del País Valencià debatran sobre els principals temes que rodegen a l’acció sindical en cada moment. La localitat dels Ports també va acollir el “Quart congrés ordinari de la UGT-PV” del 30 de setembre al 2 d’octubre de l’any passat. En concret, aquestes jornades van ser organitzades per la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc.

Més informació: |