Morella participa en la Fira de Turisme de la Comunitat amb ofertes de 2×1 en hotels i cases rurals



_______________________
comarquesnord.cat, València
dijous, 25 de febrer de 2010

Morella torna a participar en la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana. La localitat dels Ports presentarà els seus atractius turístics i els seus pròxims esdeveniments rellevants. Aquesta vegada, ho farà amb una nova decoració i amb una oferta agressiva: 2×1 en alguns hotels i cases rurals. Aquestes últimes també es mostraran amb un original display que presenta els fullets sobre el pom d’una porta.

Una de les principals diferències respecte a la participació de l’any anterior, és que la localitat ja compta amb una web turística específica. Per això, el domini morellaturistica.com estarà molt present en el nou estand. Es pretén que a través d’imatges espectaculars, ofertes i el nom de la web, el possible turista memoritze el destí.

Morella torna a participar a aquesta important fira, amb l’objectiu de “consolidar el mercat valencià, que és el nostre principal client, així com mantindre relacions comercials amb altres mercats”, afirmen des d’Iniciatives Turístiques.

En l’estand es mostrarà l’oferta comercial de la localitat i els principals reclams turístics. D’aquesta manera, els hotels, cases rurals, restaurants o comerços estaran representats, a través de panells i fullets. També tindran especial rellevància a l’estand les jornades de la trufa, que són un reclam important per al turisme gastronòmic. Aquest tipus de turista també podrà conéixer els productes típics de la localitat, ja que s’oferirà una mostra de productes. Les rutes senderistes o amb cotxe contribuiran a diversificar l’oferta del mostrador morellà.