Cinctorres acudeix a la Fira de València amb nova marca turística


_________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
divendres, 26 de febrer de 2010

L’ajuntament de Cinctorres assisteix per segona vegada a la Fira de Turisme de València que té lloc durant aquest cap de setmana. La novetat d’enguany és que el Consistori es presenta amb la nova marca “Cinctorres, Dinomania, Parc Cultural”. Aquesta és el resultat del Pla Estratègic de turisme que el municipi ha elaborat, amb el concurs i la participació del Consell de Participació Ciutadana, així com dels professionals del sector de la localitat.

Segons ha assenyalat l’alcalde del municipi, Antonio Ripollés, Cinctorres vol apostar fort pel turisme, “convençuts que tenim elements suficients perquè aquest siga un vector del nostre desenvolupament, complementari a uns altres en els quals estem treballant”. “Necessitàvem una estratègia, un pla. Ara ja ho tenim, i vam pensar que el mateix ha de girar sobre algun element diferenciador de la nostra oferta”.

En aquest sentit, ha dit, “el tema dels dinosauris vam pensar que pot resultar atractiu. Per a això hem condicionat el museu i el propi jaciment, visitable, amb rèpliques d’ossos en els propis llocs on es van trobar, acompanyades d’una explicació sobre els mateixos”. Un vídeo en tres dimensions, del que es presentarà un avanç en la pròpia fira, amb els dinosauris com protagonistes, “serà el que introdueix al turista a Cinctorres, mostrant-li tota la nostra oferta, que va des d’una piscina climatizada, espais esportius, museus, activitats culturals, cases rurals, hotel, etc”. Tot un ventall de possibilitats per a un turisme alternatiu, de base ecològica i cultural, que “entenem pot té un públic potencial que se sentirà interessat per visitar el nostre poble”.