L’Aplec tindrà activitats a la Magdalena de Castelló

_______________________
comarquesnord.cat, Castelló
divendres, 26 de febrer de 2010

La Comissió organitzadora del XXIII Aplec de Els Ports, que es celebrarà el proper mes de Juliol a Vilafranca ha anunciat diferents activitats per a les properes setmanes. En primer lloc, cal destacar la presència de l’Aplec, per primera vegada a les Festes de la Magdalena de Castelló. Serà el dissabte 13 de març quan es duguen a terme una sèrie d’activitats al Casal Popular de la capital de La Plana. Activitats musicals amb actuacions de diferents grups i també jocs i xocolatada per als xiquets, en aquesta promoció de l’Aplec a les festes de Castelló.

Concretament els actes s’iniciaran a les cinc de la vesprada amb jocs tradicionals i tallers per a xiquets i xiquetes, que culminaran amb una xocolatada i berenar per a grans i menuts. A les nou de la nit està previst un sopar de pa i porta, on cal tenir en compte que es vendran entrepans i sangria i a continuació es farà un concert amb Tensos, Alimanya i Línea de Fuego.

L’Aplecològic i la tercera pro-aplec
A més, la Comissió de l’Aplec també ha anunciat que el dia 27 de Març es celebrarà la plantada d’arbres comarcal, suspesa en el seu dia com a conseqüència del mal oratge i que el dissabte 17 d’Abril tindrà lloc la conferència ‘Vilafranca, un poble a cavall entre dues comarques’ amb Josep Monferrer i Guardiola. La tercera festa proaplec s’anuncia per al dissabte següent, el 24 d’Abril., encara que pel moment encara no s’han facilitat les activitats que tindran lloc en aquesta ocasió.

Més informació: | |