Amparo Panadero parla de Palestina iniciant els actes pel dia de la dona


Etiquetes: ,


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dissabte, 27 de febrer de 2010

Els actes commemoratius pel dia de la dona ja han començat en Morella. Si aquesta setmana es va realitzar la presentació de la programació, este cap de setmana han tingut lloc les primeres activitats. Una xerrada sobre Palestina i la situació de la dona en el país, la presentació de la revista “De maternitat i de criança” i la projecció del documental “Matèria” han donat el tret d’eixida a un mes d’actes.

La primera xerrada va anar a càrrec d’Amparo Panadero, que va explicar la situació viscuda en el seu últim viatge a Palestina. Amb un recorregut audiovisual a través de distintes ciutats, com Jerusalem, Betlem, Ramallah o Jericó, la periodista va mostrar la difícil situació dels refugiats palestins i, en especial, la subordinació i discriminació que patix la dona respecte a l’home.

La Nevera Medieval ha tornat a albergar aquesta vesprada les següents cites del programa. En concret, s’ha presentat la revista “De maternitat i de criança” i s’ha projectat el documental “Matèria”, amb la presència de la seua directora Mireia Grazalema.

Enguany, Morella àmplia els actes reivindicatius per la igualtat de les dones, programant activitats fins a finals de març. D’aquesta manera, Morella canviarà el tradicional dia de celebracions, que és el 8 de març, per un mes carregat de diversitat cultural . Xarrades, presentacions, tallers o documents audiovisuals, centraran el programa organitzat i coordinat des de l’Ajuntament de Morella, el Grup de Dones i l’àrea d’Infodona.

Més informació: |