El Cinctorrà empata amb el Salzadella

__________________________
comarquesnord.cat, Cinctorres
diumenge, 28 de febrer de 2010

Trepidant encontre el disputat al Camp del Pla de MigUll de Cinctorres entre el C.E. Cinctorrà i el R.C. Salsadella, que acabava amb empat a 2 gols. Un dinàmic partit amb alternància al marcador i amb un just empat.

La primera part va transcòrrer amb domini altern. Els dos equips van disposar de bones oportunitats, però el primer en marcar va ser l’equip de Cinctorres. Corria el minut 8 de joc, quan Iván enganxava un potent xut que feia impossible l’estirada del porter visitant. Gran gol per inaugurar el marcador i 1-0 per al Cinctorrà. Al minut 25 empataria el Salsadella aprofitant una errada de la defensa cinctorrana. A la eixida d’un còrner es produia un desajust defensiu que aprofitava el Salsadella per posar l’1 a 1 al marcador. Amb aquest resultat acabava la primera part de l’encontre.

A la segona, les coses es complicarien per al Cinctorrà, ja que el Salsadella s’avancaria al marcador. Corria el minut 65 de partit quan els de la Salsadella logrant el 1-2. Poc després, Altaba disposaria d’una clara oportunitat per a marcar i el C.E. Cinctorrà ho anava a intentar amb totes les ganes del món. L’esforç tindria el premi de l’empat a 2 al minut 87. Còrner que bota el C.E. Cinctorrà i Delfí Nàger de cap marca l’empat a 2 definitiu.

El C.E. Cinctorrà al minut 90 va poder marcar de nou, però el remat de Sergi el salvava en boca de gol un defensor salsadellí. El C.E. Cinctorrà ocupa ara el lloc 12è de la classificació amb 17 punts.