Melània i Piero, cada dia més a prop l’un de l’altre


_________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
diumenge, 28 de febrer de 2010

Piero i Melània van viure un apassionat episodi amorós durant la seua edició de Gran Hermano, encara que tot es va acabar poc després de finalitzar el concurs. En aquesta nova edició, El reencuentro, amb que ha sorprès Telecinco a tots els fanàtics del concurs, els dos joves han seguit mantenint una relació molt cordial mantenint les distàncies i passant pàgina de la seua anterior relació. No obstant això, a poc a poc s’han anat acostant i mostrant-se molt més afectuosos. Besets en el coll, carícies, miradetes… Piero i Melania fins i tot van decidir buscar un poc més d’intimitat en una de les habitacions de la casa de Guadalix de la Serra. De moment, ja han passat la seua primera nit dormint en el mateix llit. I és que ja se sap… ‘on va haver foc, cendres queden’.

Aquest apropament de El Reeencuentro ha estat explotat durant El Debate de diumenge, on ja s’han vist imatges que testimonien que l’apropament inicial ha anat a més, i que els dos han pogut arribar a fer el famós “edredoning”.

La Legionaria, a La Noria
Bea, la Legionaria, amb la que Melània va protagonitzar la bronca més sonada de la història del reality, i que li va costar l’expulsió a la primera, ha començat el seu pas pels platós de TeleCinco per tal de rendabilitzar econòmicament el seu pas per Gran Hermano. Cobrant per a parlar del seu fill, motiu de la polèmica amb la morellana, també aprofità per a tornar a mostrar-se orgullosa del seu comportament durant la famosa discusió.”No suelo aguantar reproches, me haces un despecho y vuelvo, pero a la tercera no. Así semanas, aguantando por mi hijo. Cada día me dedicaba cuatro o cinco cositas. La voy a llamar Flex-lania, está todo el día encamada”, declaraba Bea al programa de la nit dels dissabtes de Jordi González.

Alhora, explicava la bronca a la seua manera. “Estaba hablando con Nico y me acerqué de buen rollo. Me dijo en un tono chungo que dejase de hablar de mi hijo. Una cosa que me ayudaba a estar ahí dentro. Luego dice: Piero, ven a hablar con esta. El problema no es lo que dice, sino cómo lo dice. Y luego me iba acordando de cosas y el hecho de que se fue me fue mosqueando más”. Sobre la seua explusió, també tenia paraules acusadores cap a Melània, assegurant que “me echaron, pero ya tenía la maleta hecha. Pudo ser una estrategia, tenía mucha información de fuera. De mi hijo habla quien yo quiera que hable y en el tono en el que yo quiera que hable. ¡La educación de esa tía, ja-ja-ja!” La Legionaria, concluia dient-li directament a Melània “tres cosas: Para hablar de señoría, compórtate. Tanta educación, y mira cómo habla a su amigo. No solo es mala, sino traicionera”.

Pel que fa a la duració del concurs, que estava previst inicialment per a 12 dies, i que s’ha anat allargant donada la bona acollida del públic, s’han escoltat noves pistes dintre de la casa. Mentre que durant la quarta gal·la, el dimarts anterior, Mercedes Milá assegurava que ni ella mateixa sabia quan s’acabaria El Reencuentro, els propis concursants fan les seues apostes. Andallá, dels últims en entrar, s’ha manifestat al respecte. “Mi contrato dura hasta el 31 de marzo” dada que  puntualitzava assegurant “y 14 dias más prorrogables”, segons deia durant el 14 hores abans que ens tallaren la conversa que estava donant més informació del que l’organització vol que l’espectador sàpiga. Així, encara ens podria quedar un mes més de concurs.

Més informació: |