Ximo Puig destaca el compromís de la UGT amb Morella


_______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 28 de febrer de 2010

Finalitzada l’Escola de Joventut de la Unió General de Treballadors i Treballadores del País Valencià, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha fet un balanç del que representa aquest acte per a la localitat dels Ports. Segons el primer edil, el que totes les edicions de l’Escola s’hagen celebrat en aquest municipi “és una mostra del compromís de la UGT amb l’interior de la Comunitat”. En especial, l’alcalde ha destacat la presència del secretari general, Cándido Méndez, també per sext any consecutiu, i ha volgut “agrair-li especialment la seua visita”.

La VI Escola de la Joventut de la UGT-PV ha reunit durant aquest cap de setmana a Morella a prop de 150 delegats i delegades menors de 35 anys de la Comunitat Valenciana. Aquesta trobada ha servit per a debatre sobre les diferents maneres d’associacionisme juvenil, i s’han realitzat tallers sobre eleccions sindicals i xerrades sobre negociació col·lectiva i Expedients de Regulació d’Ocupació. Puig opina que “és una experiència molt interessant per al futur sindicalisme”. L’alcalde, que va fer una cridà a la participació i al compromís sindical a la inauguració de les jornades, ha volgut destacar la nombrosa presència de delegats a l’Escola. A més, ha afirmat que “aquestos actes que reunixen a tants jóvens estudiants, posen a prova la nostra capacitat d’organitzar congressos; pel que el fet de que l’Escola de Joventut ens haja triat com a lloc per a albergar les seues sis edicions, reforça la nostra imatge com a destí de congressos”. El primer edil també ha manifestat que “aquest acte contribuïx a revaloritzar les zones d’interior”.

Respecte a la situació en la que es troba la Marie Claire, Puig ha destacat “el compromís que està demostrant la UGT per a trobar una solució comptant amb els interessos dels treballadors, que és el més important”. En especial, l’alcalde ha destacat que “l’interés que Cándido Méndez ha mostrat per aquest tema en el seu pas per Morella, ens dóna mostres del compromís i sensibilització que té la UGT amb la nostra comarca” El primer edil també ha parlat de la gran importància que té l’acció sindical en l’actualitat, explicant que “en un context especialment difícil, com el que ens trobem, els sindicats tenen un paper més important que mai”.

Més informació: | | |