Colomer demana “els 63 milions d’euros” que el Consell endeuta als Ports i el Maestrat

______________________
comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 2 de març de 2010

El portaveu del PSPV a la Diputació i secretari provincial dels socialistes, Francesc Colomer, reivindicava ahir a Vinaròs el Fons de Cooperació Municipal que va ser anunciada per l’expresident Zaplana l’any 1999, que posteriorment s’ha recollit a l’Estatut de la Comunitat Valenciana “però que encara no s’ha possat en marxa”, segons declarava en roda de premsa. Amb aquesta mesura s’aconseguia “no continuar lastrant les arques dels ajuntaments i ajudar a la reactivació de l’economia”. Segons els càlculs dels socialistes, el Consell deu “més de 63 milions per als Ports i el Maestrat”.

Colomer, alhora, ha demostrat en xifres “la manipulació de les dades d’inversió que dóna el PP” ja que “la realitat posa de manifest que entre 2008 i 2010 l’Estat ha invertit en carreteres quatre vegades i mitja més que la Generalitat per quilòmetre” i que “per cada euro que ha invertit la Generalitat en carreteres, l’Estat ha invertit dos euros”. Colomer conclou afirmant que “l’Estat ha invertit més en valor absolut i moltíssim més en valors relatius al tindre una xarxa molt més menuda que la Generalitat”

A més, el portaveu socialista denunciava que “els consistoris s’han vist obligats a assumir funcions que li són alienes”

Més informació: | | |