El PP diu que Cándido Méndez només ha vingut a passejar-se


____________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 2 de març de 2010

El Portaveu del Partit Popular en l’Ajuntament de Morella, Guillermo Sangüesa ha respost avui al secretari general del sindicat UGT, Cándido Méndez, qui dissabte passat en la seua visita a Morella, va demanar “que li diguera al seu ‘cap’ que es posicionara en contra del ERE presentat per l’empresa Marie Claire”. Referent a això, Sangüesa ha afirmat que “suposo que quan aquest senyor es refereix a ‘el meu cap’, està referint-se al president del Partit Popular a Castelló, Don Carlos Fabra, qui per cert ja ha fet més, molt més per Marie Claire que el Senyor Méndez, que solament va vindre a Vilafranca a passejar-se, mentre la Diputació i la Generalitat li treien les castanyes del foc a l’empresa”. Alhora, Sangüesa recordava les paraules del propi Fabra en resposta a la pregunta del portaveu socialista a la Diputació, Francesc Colomer, en el Ple provincial on el president provincial assegurava que “Marie Claire no és una empresa com les altres; és una comarca sencera i una qüestió social”

Carlos Fabra, com a president de la Diputació Provincial i Francisco Camps, com a president del Govern Valencià, “ja van posar en el seu moment, els avals necessaris perquè la firma superara les dificultats i isquera avant” i a dia d’avui, Carlos Fabra “ja ha mantingut una reunió amb els representants de la signatura i després d’una primera conversa amb l’alcalde de Villafranca Oscar Tena, està a l’espera d’una nova reunió amb el primer edil, cosa que el Senyor Cándido Méndez ni ha fet mai, ni s’espera que faça”.

El Secretari General d’UGT també assegura a Morella que és perillós fer demagògia barata sobre aquest tema al que Guillermo Sangüesa ha contestat que “no sé que és la demagògia barata. L’única cosa que se és que Cándido Méndez va estar a Morella en l’acte que tenia previst i se’n va anar. Els fet demostren que fins a la data els únics que han posat mesures i s’han interessat per la situació són els governs provincial i autonòmic del Partit Popular, mentre que el secretari general d’UGT l’única cosa que ha fet en aquests anys és anar a la fàbrica a fer-se la foto, just després que els governs del PP acostaren el muscle i posaren els avals”.

El Portaveu del Partit Popular de Morella Guillermo Sangüesa ha demanat a Cándido Méndez que “parle menys i s’implique directament amb els interessos dels treballadors, perquè el moviment es demostra caminant”.

Més informació: | | | |