UGT i CCOO han preparat un seguit de protestes per a que Marie Claire retire o rebaixe l’ERE


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimarts, 2 de març de 2010

Els Secretaris Generals del ram tèxtil de la UGT i CCOO al País Valencià, han estat aquest dilluns a Vilafranca per tal de mantenir una sèrie de reunions una vegada iniciades les negociacions per a l’ERE presentat per la direcció de l’empresa Marie-Claire. Vicente Rodríguez, de FITEQA-COOO i Carlos Rodríguez de FIA-UGT, es reunien pel matí amb l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena per informar-li de l’actual situació i de les diferents movilitzacions previstes per a les properes setmanes. Segons els sindicats, l’ERE presentat per Marie-Claire no està justificat i és desmesurat i han demanat que siga retirat o que siguen modificades diferents qüestions. Els sindicats, a la primera reunió de negociació celebrada el passat divendres 26 de Febrer, van rebatre i rebutjar els arguments presentats per Marie-Claire.

Per la vesprada, a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura tenia lloc una assemblea amb els treballadors, en la que s’informava de l’actual moment de les negociacions, a més de les diferents accions de pressió que es pensen dur endavant. Pel que sembla, la negociació d’aquest ERE serà tensa i difícil i els sindicats UGT i CCOO ja han preparat un seguit de protestes per a que Marie Claire retire o rebaixe l’ERE. El calendari d’accions s’enceta el divendres 5 de Març amb motiu de la segona reunió de negociacions i seguirà el dimecres dia 10 amb una manifestació que tindrà lloc a Vilafranca.

Una vegada més els treballadors de Marie-Claire van omplir la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura, mostrant la seua preocupació per la situació de l’empresa. A diferència de l’assemblea celebrada fa dues setmanes, aquesta va ser molt més llarga i comptava amb participació dels treballadors, que formulaven diferents preguntes als Secretaris del ram tèxtil dels dos sindicats majoritaris.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. al dia de hoy marie claire sigue dando faena a dos empresas ,alguien ha denunciado esto en asuntos sociales? me refiero algun sindicato de los dos que es a quienes les corresponde por ley hacerlo.

  2. menos manifestacion y mes accion legales,es lo que espero leer en algun comunicado ,o incluso ahora los sindicatos miran hacia otro lado?