Medi ambient forma a tècnics de 24 municipis en la gestió de Paratges Naturals


Etiquetes: ,


___________________________________
comarquesnord.cat, La Pobla de Vallbona
dijous, 4 de març de 2010

La Conselleria de Medi ambient ha organitzat aquest passat dijous a la Pobla de Vallbona una jornada de formació per a tècnics especialitzats en la gestió de Paratges Naturals Municipals. En l’activitat formativa han participat 50 tècnics de 24 ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu de la jornada és instruir als participants en el camp de les noves tecnologies aplicades a la gestió dels espais protegits, de manera que es convertisquen en eines per a millorar la difusió i publicitat dels mateixos. Consultes dels recursos disponibles en Internet, creació de blogs, tractament de fotografies, textos i vídeos; i introducció en les noves xarxes socials són alguns dels aspectes abordats en el taller de noves tecnologies.

Ares i Forcall han participat
Els tècnics dels 24 ajuntaments als quals s’ha impartit el taller formatiu, es corresponen amb altres tants municipis en els quals la Conselleria de Medi ambient ha declarat algun paratge natural o es troba en tramitació. Es tracta d’Ares del Maestrat, Forcall, Soneja, Sant Mateu, Altura, Nules, Borriana, Vilafamés, Énguera, Setaigües, Manuel, Alzira, Torrent, Vilamarxant, Puçol, Carcaixent, Ontinyent, Xiva, Toixa, Pobla de Vallbona, Bétera, Petrer, Muro d’Alcoi i Monforte.

L’organització del taller per part de la Conselleria de Medi ambient té com punt de partida les II Jornades de Paratges Naturals Municipals, celebrades en 2009 a Alcoi, en les quals els tècnics dels ajuntaments van manifestar a la conselleria el seu interès en una jornada d’aquestes característiques.

Més informació: |