“Melania tiene toda la razón del mundo”


________________________________
comarquesnord.cat, Guadalix de la Sierra
dijous, 4 de març de 2010

“Piero y Melania han abandonado el concurso hartos; Melania sobretodo, y principalmente del resto de concursantes”, afirmava Joaquín Prats a El programa de Ana Rosa el dimecres posterior a l’eixida voluntària de la casa de la parella morellano-italiana. Un vídeo on s’escoltava a Melània dir que “no quiero estar por la tele así, venga el sobeteo; así que o cortamos o nos vamos”, unit açò a que “no vamos a ganar” eren les imatges que servien de peu per a tot tipus de comentaris dels contertulis de Ana Rosa.

El conde Lequio assegurava que “no han salido, sinó que han huido por miedo a una expulsión que consideravan casi segura”, al que la presentadora contestava de seguida que Melània i Piero “son gente normal y allí no puede vivir gente normal”. La reina dels matins de TeleCinco ha estat sovint una gran defensora de la morella, contra altres col.laboradors seus que l’han atacada. Entre ells no es troba Marta López, també exconcursant de Gran Hermano i que coneix a Melània personalment, pel que també sap els veritables motius de la morellana per tal d’entrar a la casa en el seu moment i d’abandonar quan així ho ha considerat oportú. “Tiene una persona fuera, que no es su novio, a la qual tiene mucho cariño” deia López amb paraules escrites per Melània al seu blog. “Le da igual Gran Hermano y simplemente entró porque queria dinero y ya está. No estaba a gusto y no queria sufrir”, puntualitzava. Altres contertulis consideren que “la asignatura pendiente” de la morellana és Piero i no cap matèria de Dret, carrera que està a punt d’acabar.

Respecte a l’actitut de Melània amb Bea, La Legionaria, durant la gal·la, també ha sigut objecte de tertúlies matinals. Amb un ròtul sobreimprés a la pantalla que dèia que “Legión y pijerío, mala combinación” Bibiana Fernandez defensava a la morellana, al que es sumaven la resta de col·laboradors. “Melania tiene toda la razón del mundo”, o “Melania tiene muy buen criterio” són frases que s’han escoltat dir a tots ells.

Sálvame
La polèmica entre Bea i La Legionaria també protagonitzava molts de minuts de Sálvame, el programa de les tardes de TeleCinco, on la major part dels col·laboradors defensen l’actitud de la morellana en la monumental bronca que, dos setmanes després, continua sent motiu de debat rosa. “Bea, mira que yo nunca creí que diria esto, pero ayer tomé partido por Melania”, assegurava Jorge Javier Vázquez. Kiko, també exconcursant de Gran Hermano, ha estat un gran defensor de la morellana i, una vegada més, es posicionava en defensa Melània i contra Bea.

Aquesta postura dels programes de TeleCinco situant-se a favor de Melània, sobretot per la polèmica amb Bea, La Legionaria, és contrària a la mostrada per Mercedes Milà. En molts de foros d’internet es comenta com la veterana presentadora mostrà una actitud molt hostil amb la nostra concursant.

Respecte a la polèmia amb Indira, també el presentador de Sálvame es posicionava a favor de Melània, amb la qual sempre havia mantingut una actitud contrària. “Mira que a mí me cae bien Indhira, pero esta postura que tiene en todas las galas como la perpetua ofendida ya cansa”, dèia Jorge Javier. “Melania fue muy sincera ayer” a l’haver reconegut entrar per diners i no haver-se esforçart per conviure, pel que “todo ataque que tengais contra ella se queda totalmente anulado, porque ella misma reconoce su error”, concluia l’expresentador de Aquí hay Tomate.

Més informació: |