El PSOE de Morella demana que el PP deixe de fer partidisme amb la Marie Claire


______________________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 5 de març de 2010

El portaveu socialista a l’Ajuntament de Morella, Ernesto Blanch, ha contestat a les declaracions realitzades pel portaveu popular sobre la visita que va realitzar el secretari general de la UGT la passada setmana a la comarca dels Ports. Respecte a estes declaracions Blanch comentava que “en aquests moments de dificultat, el que necessiten els treballadors de l’empresa Marie Claire són paraules de suport, d’ànim, d’unió i de consens i no preocupar-se de si el Secretari de la UGT es passeja o no. Amb eixes declaracions, Sangüesa demostra la nul·la preocupació que té amb l’ERE de l’empresa Marie Claire”.

El portaveu socialista afegia referint-se a estes afirmacions del portaveu popular que “és evident que Guillermo Sangüesa només diu el que li interessa ja que Cándido Méndez durant la seua estada a la comarca va mantindre una reunió amb els comités de l’empresa tant de Vilafranca com de Castelló”. Respecte a les declaracions de Sangüesa sobre la implicació del President de la Diputació amb l’ERE, Blanch va declarar: “Carlos Fabra només s’ha reunit amb una de les parts implicades, l’empresa, i és més, ha deixat clar que està d´acord amb l’aprovació de l’expedient de regulació d’ocupació”. En quant a aquest tema també ha afegit que “el que ha de fer Sangüesa és preocupar-se més pel missatge social del seu partit feia els treballadors de l’empresa Marie Claire ja que defén tranquil·lament els interessos d’una sola part, en este cas l’empresa”.

Finalment Blanch afirmava que “des del partit socialista s’han mantingut reunions amb totes les parts implicades en esta delicada situació, i per tant haurien d’aprendre d’això. El dia que això ocórrega podran continuar dient necieses sobre els passejos del secretari general de la UGT”.

Més informació: | | | |