Melània estarà aquest diumenge a El Debate de Gran Hermano


______________________
comarquesnord.cat, Castelló
divendres, 5 de març de 2010

Melània, la concursant morellana de Gran Hermano, El Reencuentro, ha anunciat a Els Ports Ràdio que aquest diumenge estarà a El Debate de Gran Hermano, en la que serà la primera entrevista després de la seua eixida de la casa. Els contractes en vigor amb l’organització del concurs han impedit que pogués eixir en antena en les que haguèssin sigut les primeres declaracions de la morellana per a l’audiència comarcal. La cita amb Melània, finalment tindrà que esperar fins a la propera setmana. “Ja he tingut prou problemes amb l’organització com per a buscar-me’n un altre” ha dit a micròfon tancat per a justificar la seua negativa. “El dilluns, el que vulgueu”, ha confesat “off the record”.

També ha comentat als redactors de la ràdio comarcal que tindrà que anar i tornar de Madrid tant diumenge com dimarts, el que li farà perdre’s algunes hores de la Magdalena de Castelló.

La que sí que ha entrat en directe a l’espai radiofònic ha estat Ángela, gran amiga de Melània al Gran Hermano 9 i que ha valorat l’estada de la morellana al nou concurs. Ángela, ja desvinculada totalment de l’organització de Gran Hermano, ha parlat obertament de tot el relatiu a aquesta edició tant polèmia del reality. Altres exconcursants de El Reencuentro amb els que Els Ports Ràdio havia pactat entrevistes tampoc poden parlar encara a cap mitjà que no siga TeleCinco. Fins i tot s’ha sabut que hi ha entrevistes fetes amb Melània i que no es poden publicar encara per qüestions legals.

La bronca amb Bea
“Melania es muy clara y muy fría y en ese momento no le apetecía hablar” ha dit defensant a la seua amiga respecte a la gran bronca que enfrentà a Bea, la Legionaria. “Ella es así”, assegura Ángela, que també recorda que “a mi también me decía que no hablara tanto de Óscar”, referint-se al ja marit de la concursant invident. Per contracte, Melània té que acudir ara a les gal·les de dimarts amb Mercedes Milà que queden del reality, on hem sabut que aquesta propera setmana estarà també Ángela com a convidada. Previsiblement aquestes gal·les on encara podrem veure a la morellana en seran un parell, ja que aquest proper dimarts segurament eixirà una parella expulsada i en quedaran tres de finalistes per a optar al premi final.

D’entre els concursants que queden dins de la casa de El Reencuentro, Almudena o “Chiqui”, ha escrit al seu blog sobre la concursant de Morella. Diu que “me sorprendisteis un montón, pero quiero que sepas que te quiero conocer si tu quieres fuera”. “Siento un día que dije que parecíais garrapatas”, es disculpa, la concursant a la que Melània va qualificar com “la enana” causant gran revolt fora de la casa per part dels anti-melanios. Chiqui afegeix en aquest post que “para mi te has ido por la puerta grande como los toreros, en este caso con un pastelillo italiano y espero que de todo corazón seais muy felices”.

Més informació: |