S’inicia a Morella un curs de formació sobre la Llei de la Dependència


Etiquetes:


______________________
comarquesnord.cat, Morella
divendres, 5 de març de 2010

Aquesta setmana s’ha començat un curs sobre la Llei de la Dependència. El curs es realitzarà tots els dimarts i dijous del mes de març i comptarà amb huit sessions. La duració de cada sessió serà d’unes tres hores aproximadament.

Al curs assistixen uns vint alumnes de la zona dels Ports i l’Alt Maestrat i va dirigit per a tots els familiars no professionals que reben l’aportació econòmica que destina la Llei de la Dependència. Esta Llei exigeix una formació per a totes les persones que es fan càrrec d’una persona dependent. Les sessions consistiran en classes dinàmiques combinant teoria i pràctica. Als assistents se’ls proporcionarà informació sobre el tractament tant físic com psicològic que se’ls ha de proporcionar a les persones dependents. Un altre dels avantatges del curs és que els alumnes poden intercanviar vivències produïdes en el dia a dia de cada família i d’eixa forma, entre tots aprendre la millor manera per a actuar en cada situació.

Cal recordar que totes les persones de l’Estat Espanyol tenen dret a la Llei de la Dependència i que està considerada com un dels pilars bàsics del benestar. En la nostra comunitat s’està aplicant però amb prou lentitud encara que a poc a poc va avançant.

Més informació: