El Sant Mateu guanya per la mínima al Cinctorrà (2-1)

___________________________
comarquesnord.cat, Sant Mateu
diumenge, 8 de març de 2010

El C.E. Cinctorrà va estar a punt de donar la sorpresa en la seua visita al Camp de l’Arboleda de Sant Mateu, davant d’un dels conjunts de la part capdavantera de la classificació. Al final no va poder ser i el Sant Mateu guanyava el partit per la mínima, 2-1. Els de Cinctorres presentaven una alineació amb moltes baixes per lesió, 6 concretament i a més es tracta de lesionats de llarga duració. També hi havien 2 baixes més de jugadors que estan una mica desapareguts als darrers temps.

Dani Blanch, entrenador del C.E. Cinctorrà alineava a Diego Tena, Mampel, Riera, Altaba, Náger, Emil, Hicham, Rubén, Sergi i Perico. El propi entrenador, que també compta amb fitxa de jugador substituïa a Mampel en el únic canvi possible a les files cinctorranes.

La primera part va ser fluixa, en un partit en el que va estar plovent els 90 minuts. Sense un dominador clar al joc, tant Sant Mateu com Cinctorrà van inquietar poc les porteries contraries. Sense un gran joc ni ocasions de gol, s’arribava al descans amb l’empat a 0 inicial al marcador.

A la reanudació arribarien els gols, però tots tres es produïen al darrer quart d’hora de joc. Cap al minut 75 de partit el Sant Mateu inaugurava el marcador, obtenint l’1 a 0 en una jugada en la que els defensors del C.E.Cinctorrà van reclamar posició antireglamentària dels davanters locals, però l’1-0 pujava amb marcador. Cinc minuts després, al 80, l’àrbitre de l’encontre, que va estar molt encertat i va fer un gran arbitratge, assenyalava penal a favor del Cinctorrà per una clara falta sobre Náger a l’interior de l’àrea santmatevana. Perico s’encarregava de la seua transformació i situava l’1 a 1 al marcador a la recta final de l’encontre. Quan corria el minut 44 de la segona part (89 de partit) el Sant Mateu marcava el 2-1 definitiu.

Bon encontre del CE Cinctorrà que va estar a punt d’endur-se un empat del camp del Sant Mateu.