Aigües de Morella renovarà el sistema de bombeig de la Puritat


Etiquetes:


__________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 9 de març de 2010

L’empresa Aigües de Morella S.A. s’ha reunit aquesta setmana per a revisar els comptes anuals corresponents a l’exercici finalitzat el passat 31 de desembre. En aquestos, es destaca el compliment dels objectius marcats i uns beneficis de més de 2700 euros.

A més, en la trobada també es va abordar la pròxima obra de rellevància, la millora del sistema de bombeig del Barri de la Puritat i l’última actuació executada, la rehabilitació del depòsit d’Ortells. La imminent obra de restauració del sistema de bombeig de les aigües residuals del Barri de la Puritat significarà una inversió d’uns 60.000 euros. Segons l’alcalde de Morella i membre del Consell d’Administració de l’empresa, Ximo Puig, “es tracta d’una obra important, ja que és necessària la renovació integral d’esta instal·lació, que es troba en mal estat”. A més, en la reunió també es va valorar de forma “molt positiva” l’actuació realitzada en el depòsit d’Ortells, en el mes de setembre. Per mitjà d’aquesta, s’ha aconseguit millorar el subministrament d’aigua al municipi dependent de Morella. Aquesta obra va suposar una inversió de més de 25.000 euros.

Puig ha explicat que “esta empresa va nàixer amb l’objectiu de millorar el subministrament d’aigua en el nostre terme, i s’ha aconseguit”. L’alcalde ha comentat que “fins i tot en èpoques de sequera, no hi ha hagut problemes de subministrament” i ha destacat “el bon funcionament de les noves tecnologies per a dur a terme els canvis de clavegueram o per a solucionar les avaries importants”.

Empresa mixta
Cal recordar que el Consell d’Administració d’aquesta societat està format per representants de l’Ajuntament de Morella i per l’empresa Aigües de València. L’accionista majoritari és el consistori, que posseïx un 51% de les accions. En total, l’empresa existix des de fa tretze anys, per la qual cosa falten dos perquè expire la concessió.

Més informació: