Entrevista exclusiva amb Melània


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 8 de març de 2010

Una setmana després d’abandonar voluntàriament la casa de Gran Hermano, El Reencuentro, i d’haver complit el contracte d’exclusivitat amb El Debate de Gran Hermano, Melània Querol ha accedit a una entrevista amb Els Ports Ràdio, que comarquesnord.cat ja té en exclusiva. En ella explica les seues vivències dintre de la casa, les motivacions que la van portar a tornar a entrar al concurs i les reaccions que ha sofert fora de la casa.

Melània, una vegada més, ha reconegut que “vaig entrar per diners”, ja que l’estada de 12 dies a la casa li suposava guanyar ràpidament “el que costa un any de guanyar fora, que jo encara sóc estudiant”, matitzant que “tal i com estan les coses no es pot rebutjar una oferta com la que em van fer des de Gran Hermano”. Els 12 dies inicials s’han anat allargant i la morellana afirma que “vaig voler abandonar en diverses ocasions”, una d’elles “el dia que s’acabava el meu contracte”, l’altra “quan acabà la renovació” i, de nou, després de la disputa en Bea.

En l’entrevista amb Anna Querol, Melània ha desvetllat aspectes del concurs que no eixen a la llum, com que “a Piero li van deixar telefonar al seu jefe a Milan”, cosa que la resta de concursant no poden fer. Alhora, admet cer tracte de favor des de la cadena, ja que va negociar el contracte d’una forma més intel·ligent que la resta de concursants.

A Melània la podrem veure encara a les gal·les que queden “que no se sap encara quantes en seran, dependrà de l’audiència que tingue”, però el contracte no implica l’assistència obligatòria a cap altre programa. Per exemple, a “El Programa d’Ana Rosa, on m’han tractat molt bé” ha anat voluntàriament.

L’entrevista, de la que es pot escoltar un fragment aquest dimarts a Els Ports Ràdio i que s’emetrà íntegra divendres, ja està sencera en exclusiva a elsportsradio.cat.

Més informació: | |