Vilafranca tractarà en un ple extraordinari la situació de l’Oficina Agrària

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 8 de març de 2010 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dimecres un ple extraordinari a les Oficines Municipals amb tres punts a l’ordre del dia.

Al ple extraordinari del 10 de març es presentarà un altra moció per part del Grup Socialista, en aquest cas davant la situació generada a l’Oficina Agrària Local. Com bé és sabut, després de la jubilació d’una de les administratives, l’oficina ha quedat sense poder prestar part dels serveis als agricultors i ramaders de Vilafranca, Ares, Benassal, Castellfort i Culla, que ara s’han de desplaçar a Morella per fer tràmits, col·lapsant-se també l’oficina morellana, que tampoc té cobertes totes les places assignades. Els alcaldes dels cinc municipis afectats tenen la intenció de reunir-se amb la Directora General de Produccions Agràries, Laura Peñarroya, per intentar solucionar aquesta problemàtica.

Durant el ple també s’aprova el canvi de data del ple ordinari de març, que estava prevista per al dijous 11 del present mes i que probablement es celebrarà la setmana del 22 al 28 de Març. A més, el Grup Municipal Socialista presenta un moció al voltant de la gestió de Residus Sòlids Urbans, donada la gran problemàtica existent per la mancança d’abocadors a la província de Castelló, qüestió que el Consell encara no ha resolt durant els darrers anys.

Més informació: |