“Este año te quieren un montón por Morella y por Castellón”, diu Melània a la Milà


__________________________
comarquesnord.cat, Madrid
dimecres, 10 de març de 2010

Mercedes Milà ha parlat de Morella a Gran Hermano, El Reencuentro durant la gal·la de Gran Hermano de dimecres, la primera després de l’eixida voluntària de la casa de la parella formada per la morellana i Piero. Després d’insinuar-se a l’italià, la presentadora se n’adonava que Melània tenia cels i ho arreglava amb un “Morella me va a matar”. Melània, amb gest fred, responia amb un irònic “Este año te quieren un montón por Morella y por Castellón”. “Pues no suelo ir (…) pero iré”, tancava la Milà una primera part de la conversa.

“Y tu no te enfades tanto conmigo, Morella, que no entiendo por qué te enfadas tanto conmigo” li recriminava Mercedes Milà a Melània pocs minuts després

La relació de Mercedes Milá amb Melania mai ha estat molt bona, o això és el que pensava la exconcursant de ‘Gran Hermano. “Déjame en paz, no tienes conmigo el mismo trato que con los demás concursantes, nunca me regalas nada, ni me llevas a los conciertos de Isabel Pantoja”, li recriminava la núvia de Piero a la presentadora quan aquesta intentava acostar-se a ella. Però Milá, que no es cansa d’assegurar que “tots els ex participants són igual per a ella”, no s’ho va pensar dues vegaes i va decidit tancar aquest capítol regalant-li un anell morat, un acte que ha entendrit “a la freda professora de spinning”, segons se la qualifica a telecinco.es, i que ha acabat amb l’abraçada d’ambdues davant la antenta mirada d’Amor, que no ha pogut contenir les llàgrimes d’alegria al presenciar aquest moment tan esperat per ella.

Diversos mitjans de comunicació se n’han fet ressò. El Digital de Madrid publica dimecres que “La gala de anoche dejó también algunas perlas, como la firma de la paz entre Melania y Mercedes Milá.La conductora le regaló un anillo para demostrarle que la trata igual que al resto, algo de lo que la de Morella se quejaba.”

Piero, a Ana Rosa
A més, el company de concurs de Melània, l’italià Piero, ha estat aquesta setmana convidat a El Programa de Ana Rosa on, a més de comparar el seu escultural cos amb el del Conde Lequio, ha tingut paraules cap a la morellana. “Me encanta su lado de locura, se levanta y pone a todo el mundo en su sitio”, “en la casa es más radical, fuera es más encantadora” o “no sé que tengo con ella pero es una de las pocas chicas que me vuelve completamente loco. Me estoy acercando a estar enamorado” han sigut algunes de les seues confessions davant la càmera. “No la veo desde hace año y medio y he vuelto a la casa y he sentido algo por ella. Ella tenía lo suyo y yo lo mío, mis amiguitas como todo el mundo”, concloia l’italià al respecte de la morellana.

Més informació: |