L’Associació de dones Kalat-Zeit celebra els seus 25 anys


Etiquetes:


_______________________
comarquesnord.cat, Calaceit
dimecres, 10 de març de 2010

El saló de plens de l’Ajuntament de Calaceit serà el pròxim dissabte l’escenari del primers actes d’aquest 2010 en motiu de la celebració dels 25 anys d’existència de l’Associació de dones i consumidors Kalat-Zeit. D’aquesta manera, la jornada començarà a les 18.00 de la tarda en una taula rodona en a la que participaran totes les dones que han sigut presidentes de l’associació calaceitana i que contarà en la presencia de representants polítics tant de l’Ajuntament de Calaceit com de la Comarca del Matarranya.

Després de la taula rodona, que tractarà sobre l’evolució i els canvis sofert per la entitat, es presentarà el XV número de la revista Kalat-Zeit que edita anualment l’agrupació de dones. Aquesta publicació anual, que conta en la participació de les sòcies de l’entitat, diferents veïns de la localitat i també especialistes en diferents temes del Matarranya, s’ha anat convertint poc a poc en un dels símbols més representatius i més valorats de l’Associació Kalat-Zeit.

Per a finalitzar aquesta primera activitat commemorativa, tindrà lloc un breu recital del grup Sergio i Raquel, duet format per dos músics calaceitans, al que seguirà un aperitiu per a tots els assistents.
Cal assenyalar, que aquesta jornada es el primer acte dels molts que té previst realitzar l’Associació de dones i consumidors Kalat-Zeit durant aquest any en motiu dels seu vint-i-cinquè aniversari.

Més informació: