Vilafranca es manifesta avui contra l’ERO de la Marie Claire


Etiquetes: , , ,


__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 10 de març de 2010

Els sindicats Comissions Obreres i la Unión General de Treballadors han convocat una manifestació per a aquest dimecres a Vilafranca, amb eixida prevista a les sis i mitja de la tarde des de la pròpia empresa fins a la plaça Peiró Escala, recorrent els carrers de la localitat per a demanar el manteniment dels llocs de treball en Marie Claire.

Les organitzacions sindicals han convocat a tots els col·lectius i associacions vilafranquines i d’altres municipis afectats, ja que de Marie Claire “depén el futur de l’ocupació en el municipi i també la viabilitat del municipi”, que té en l’empresa la seua “principal font d’activitat”. Durant el recorregu els sindicats demanaran a la Generalitat Valenciana i al govern central un pla de reactivació econòmica per a les comarques de l’interior de Castelló.

Segona jornada de mobilitzacions
El passat divendres va estar el primer dia escollit per al seguit de concentracions i manifestacions de rebuig a l’Expedient de Regulació de l’Ocupació presentat recentment per part l’empresa Marie Claire i que suposarà l’extinció de 225 llocs de treball. La concentració, que va tindre lloc front a les instal·lacions de l’empresa ubicada a la carretera de Borriol, coincidia amb la segona reunió de negociació amb l’empresa amb l’objectiu d’apropar posicions entre sindicats, treballadors i els empresaris que, a hores d’ara, encara estan molt enfrontades, com es va demostrar durant la primera reunió de la setmana anterior.

Més informació: | | |