Forcall i Cinctorres demanen millorar La Canà


_______________________
comarquesnord.cat, València
dijous, 11 de març de 2010

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez i el regidor de l’Ajuntament de Cinctorres, José Manuel Gisbert s’han reunit amb el director d’infraestructures de la Generalitat Valenciana, Ismael Ferrer, per tal d’exposar-li la situació del camí de la Cana. Després d’aquest hivern, la neu, el gel, la sal, i el pas de les màquines, han provocat que els clots que hi havien hagen augmentat en mida i quantitat, i que en aquestos moments resulte perillosa la conducció per eixa via tant transitada i important per als pobles de la riera del Bergantes.

Aquest camí no el vol ningú, ni la Diputació ni la Generalitat volen assumir la titularitat de la via, i els municipis dels termes per on passa, Morella, Cinctorres, Forcall i Castellfort, no poden assumir les despeses del seu manteniment. En aquesta reunió, si bé no es va poder traure cap compromís en ferm, al menys el responsable d’obres públiques es va mostrar receptiu per a estudiar si dintre de la partida de manteniment de carreteres es poguera portar a terme una actuació d’urgència per repavimentar-lo, al menys en les zones més malferides.

Variant de Forcall
D’altra banda l’alcalde de Forcall va reclamar l’actuació de la variant del poble compromesa fa ja quatre anys. En aquest sentit l’actuació que en aquell moment es va considerar imprescindible per Victoriano Sanchez, aleshores director general d’infraestructures, per traure el perill que suposa tenir una carretera per dintre d’una població, ara haurà d’esperar un poc més ja que la Conselleria no té pressupost per aquest tipus d’actuacions.

Més informació: |