Valljunquera acull la IX Marxa Senderista del Matarranya


Etiquetes:


___________________________
comarquesnord.cat, Valljunquera
dijous, 11 de març de 2010

El pròxim diumenge la localitat de Valljunquera serà l’escenari de la IX Marxa Senderista del Matarranya que des de fa 9 anys es celebra en diferents municipis d’aquest territori. En aquesta edició, el Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya, en col·laboració en l’Ajuntament de Valljunquera i la Comissió de Festes d’aquesta vila han programat dues rutes, una curta de 13 quilòmetres i una llarga de 20, destinades a fer accessible el recorregut a tots tipus de persones i que faran que els participants descobreixin la bellesa natural i patrimonial del Matarranya. A més, el senderistes també podran gaudir de la gastronomia i els productes d’aquesta terra als diferents avituallaments que tindran lloc al llarg del recorreguts.

Els responsables de l’activitat estan convençuts que aquesta edició tindrà el mateix èxit que les anteriors. La alta participació s’ha convertit en una constant en aquesta Marxa que any darrera any aconsegueix reunir a més de 1.000 senderistes, vinguts de diferents parts de l’estat, sobretot de altres localitats aragoneses, però també de Catalunya i de València, en una localitat matarranyenca.
Els inscrits eixiran de la Plaça Major de Valljunquera, després de recollir la seva tarjeta de participació, entre les 8.00 i les 9.00, els que facin la ruta llarga, i entre les 8.30 i 9.30, els que hagin triat la curta. I, finalitzaran el recorregut al poliesportiu de la localitat a on, com ja es tradicional, s’oferirà un dinar i una samarreta de record a tots els participants inscrits.

__________
documents
pdf: IX Marxa Senderista Comarca del Matarranya

Més informació: