El Morella guanya als Ibarsos per la mínima (1-2)

________________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 15 de març de 2010

El Morella FC visitava el camp del Olivar dels Ibarsos per jugar front al equip de la localitat de la zona baixa de la classificació. Des del principi no va ser un partit fàcil per als morellans a pesar de la diferència classificatòria dels dos conjunts.

L’inici va ser d’igualtat, amb joc molt equilibrat, fent-se poc a poc els morellans amb el domini. De totes formes, Els Ibarsos va comptar amb bones oportunitats amb algunes errades defensives dels visitants. Però el Morella va anar agafant confiança, sobretot a partir del primer gol, obra de Marc Moles que no va perdonar una bona jugada definint a la perfecció davant del porter. El partit es desnivellava al cantó morellà, amb Els Ibarsos seguint intentant-ho. A falta de cinc minuts, una falta llançada per Jordi es transformava en el 0 a 2, un gol amb fortuna ja que el xut va impactar en un dels jugadors rivals que formava la tanca defensiva, desviant la pilota per a que entrara a la porteria pel cantó dret, sense poder fer res el porter.
Amb aquest resultat s’aplegava al descans amb un panorama molt positiu per als interessos morellans.

Però el camí es complicava al primer minut de la segona part, amb un desajust defensiu que aprofitaven els locals per a marcar el 1-2. Així, la segona part començava molt malament per al Morella, que es va refer progressivament del gol encaixat. Encara es posava la situació més complicada als 18 minuts de represa, amb la segona groga a Carni, bastant rigorosa, que deixava als morellans amb 10 homes. A pesar de la inferioritat numèrica, el Morella va ser superior, creant bones jugades i buscant el tercer gol, comptant amb molt bones ocasions però que no es traduirien al marcador final. També es va patir degut a l’ajustat del resultat, però els visitants van saber controlar la situació i Els Ibarsos va notar un baixada física a la recta final. Al final, important victòria del Morella FC per a continuar intentant pujar posicions en el grup d’equips del capdavant de la classificació.

El proper partit serà especial, amb eixe derbi Morella–Vilafranca al camp de la Fàbrica de Giner que es disputarà al les 5 de la vesprada. Un encontre pendent de la jornada 22 que Arriba en un moment positiu per al Morella i negatiu per al Vilafranca que no comptava amb prou jugadors per jugar el darrer partit al Serrito front al Penyíscola, perdent per incompareixença per un resultat de 0-3.