El Vilafranca no té prou jugadors per a enfrontar-se amb el Peníscola


__________________________
comarquenord.cat, Vilafranca
diumenge, 14 de març de 2010

El Vilafranca tenia previst aquest cap de setmana disputar l’encontre corresponent amb el Peníscola. Mentre que l’equip del Baix Maestrat es desplaçava fins al Camp del Serrito, els de Vilafranca no presentaven el número mínim de jugadors.

Des de la direcció de l’equip vilafranquí s’ha fet públic un comunicat penjat a la seua pàgina web on s’apunta a que “el partido entre el CF Villafranca y el ACD Peñiscola no ha llegado a disputarse al tener solamante 6 jugadores disponibles el entrenador Toni Martinez: Eric, David Sirvent, Roman, Raul, Nicky y Javi Prats. Así, se ha firmado el acta”. També es puntualitza que “Izac y Loras eran baja por sanción, mientras Bayot, Victor Ripollés y Alex estaban lesionados”

El comunicat, severament, amonesta verbalment als jugadors, dient que “el resto de jugadores ha faltado al respeto a la masa social del club, a sus propios compañeros y al equipo visitante”. La directiva conclou demanant “disculpas a toda la gente que se ha visto perjudicada por una decisión que no compartimos”.

La Federació Valenciana, al rebre l’acta, que sí es va presentar, dictaminarà la decisió corresponent. En aquest cas, al no ser una compareixença injustificada, els punts van a parar directament al Peníscola.

Més informació: |