LA FALSA: “Des del Mesón ‘Enrique Querol'”

JOAN CARLES MARCOBAL
Aquesta setmana els escric des del Mesón de la Tapa i la Cervesa, al qual se li ha donat el nom d’Enrique Querol en honor al morellà recentment desaparegut, qui va ser un dels impulsors d’aquesta iniciativa madalenera. No vaig poder deixar de recordar Enrique quan em trobava en el lloc on coincidíem anualment. He vingut 48 hores a Castelló per gaudir d’aquest lloc i a la capital em trobo que eixa ‘categoria democràtica’ de la qual presumeixen alguns governants ha impedit a la Cadena SER de Castelló trobar-se com cada any amb els seus oients al lloc habitual.

És la mateixa democràcia en la que creuen aquells que d’una exposició del MuVIM a València van retirar unes fotografies que comprometien a polítics del PP implicats en Gürtel. El ja exdirector del MuVIM, Román de la Calle, en un exemple de dignitat com no hi ha molts, va presentar la dimissió.

Ací me’n assabento també de que Martínez Camino ha presentat una nova campanya de l’Església contra l’avortament, la qual suposarà la despesa d’un bon grapat de milers d’euros molt necessaris per a Xile o Haití i tants d’altres llocs. Sembla que la casella del ‘Sostenimiento’ a la declaració de renda dóna bons fruits. Vam poder veure Martínez Camino sostenint un cartell en el que es veia un xiquet sobre unes mans dient: “Es mi vida, está en tus manos” (?). En fi, us deixo, el que vaig a fer ara és demanar una cervesa, mirar el cel del Parc Ribalta i en direcció al carrer Quevedo on vivia, llevar ben alt el got i brindar per Enrique.

Més informació: |