L’Azuara s’endú els punts del camp del Pena-roja

___________________
Carlos Vives, Pena-roja
diumenge, 14 de març de 2010

Tarda asolellada i terreny en un estat molt tou, per a la disputa d’un partit desequilibrat en la classificació per als dos equips. L’ Azuara arribava a sumar 3 punts més per a destacar-se com a quart classificat i no fa defraudar en absolut.

En uns compassos inicials amb els visitants molt ben assentats en el camp, amb una defensa segura buscant pilotes llargues a l’esquena de la defensa pena-rojina. Els locals van intentar frenar les internades, però poc va durar,ja que als 20 minuts de joc,desprès d’una pilota que salva in extremis en la línea de fons el davanter i desprès d’ un rebot en el porter, els saragossans obrien el marcador. El guió poc va canviar fins al 0-2. L’ Azuara dominant el joc i ocasions, amb un Pena-roja que poc podia fer. Abans del descans arribarien els primers avisos locals, en dos xuts de Dani que marxen rosant el travesser.

A la represa més del mateix, domini del conjunt visitant i els locals intentant arreglar el marcador, però una internada pel centre de la defensa que el davanter salva la sortida de Javi i un penalty just,posarien el 0-4 definitiu.

Destacar la superioritat de l’Azuara i el bon comportament de tots dos conjunts durant els 90 minuts de joc, en un col·legiat que no va influir en el marcador final, però que no va tenir una tarda molt encertada.