Melània es puja a La Noria entre rumors d’infidelitats per part de Piero


________________________
comarquesnord.cat, Madrid
diumenge, 14 de març de 2010

Melània Querol, la concursant morellana de Gran Hermano, el Reencuentro s’ha pujat aquest dissabte a La Noria de Jordi González. Acompanyat de la seua amiga Amor, han eixit al pas de polèmics rumors que corren pels passadissos de TeleCinco i que asseguren que Piero, parella de la de Morella, podria haver iniciat contactes per tal d’aproximar-se a l’exatriu porno i actual parella de Pipi Estrada, Miriam Sánchez. Les declaracions de la morella assegurant que “confio en él”, han estat durant bona part de diumenge com a el tema més destacat de la portada de telecinco.es, el lloc web de la cadena de televisió. Marta López, també exconcursant de Gran Hermano i actual tertúliana del cor, era qui llençava aquestes afirmacions contra Melània, avisant-la que “cuidado con Piero” alhora que li aconsellava que “canvie de novio si no quiere que la engañen”. La morellana sentenciava que “si pasara, no me sentaría aquí a contároslo tampoco”

Es dóna la circumstància de que Marta López parlà amb Melània el dia abans de que la de Morella entrara de nou a Gran Hermano. A preguntes de la tertuliana del cor, la morellana li assegurà que no es tornaria a embolicar amb Piero, el que finalment no ha estat cert. Melània, per una telefonada de l’italià, ja coneixia que ell seria la seua parella de Reencuentro, mentre que per a ell va ser una sorpresa trobar-se amb la seua exparella.

Melània i Amor, de les que el presentador Jordi González assegurava que “han aprovechado al máximo el reencuentro”, també assegurava que elles són “la mala” i “la manipulada” ó “el cerebro” i “la marioneta”, al que totes dues han eixit al pas negant eixos qualificatius.

Polèmica amb l’Interviu
Un dels moments més tensos per a Melània, i més divertits de cara a l’espectador, ha sigut quan les diverses pantalles de televisió que hi ha pel decorat mostraven imatges de la portada d’Interviu que protagonitzà Melània poc després d’eixir de GH9. La morellana, notablement molesta per tornar a veure unes fotos de les que no va quedar molt contenta, deia “cambio de tercio ya” o “Jordi, quitadlo”, sent una discusió que centrà bona part de l’entrevista. “Les hemos pagado para que vengan y hablen”, assegurava el presentador mentre el debat sobre les imatges llevava minuts de l’entrevista pactada.

Durant el programa es tractaren altres polèmiques, com ara les bromes amb Chiqui, a la que anomenà “la enana” o la bronca amb Bea, de la que assegurà que “estoy harta de ver ese vídeo montado así”, ja que considera que les imatges mostrades a l’espectador no reflexaven el que realment va passar a la casa. “Mientras nos estavan comunicando la expulsión, por detras de las paredes, que són un decorado, aún se oían gritos de Bea”, apuntava Melània.

“En Morella i en Castellón no paran de decirme lo mal que se ha portado Mercedes Milá conmigo”, apuntava al respecte de l’altra polèmica que envolta a la morellana, alhora que puntualitza que “espero que las paces sean de verdad” entre ella i la presentadora del reality.

Melània, amb el cabell llis i un somriure enlluernador,  i Amor, vestida “como en la calle Montera”, com ella mateixa assegurava, van ser les darreres entrevistades del llarg programa, que durà fins a ben entrada la matinada.

__________
documents
· Enllaç: L’entrevista, a telecinco.es

Més informació: |