“Almas para el diablo” s’estrenen a La Barraca


Etiquetes: ,


_______________________
Marc Martí Badia, Queretes
dilluns, 15 de març de 2010

El grup “Almas para el diablo” procedent de Terol van presentar el seu primer disc, “Réquiem”, a La Barraca de Queretes. Aquest concert va ser el primer que ofereix la agrupació, que fonamenta el seu só en el rock del sud-oest americà i el country, des de que va nàixer fa un casi bé un any i mig. D’aquesta manera, el públic matarranyenc va gaudir d’un bon concert que va portar fins aquest territori un estil de música que actualment es difícil escoltar en directe.

La Barraca de Queretes va ser el passat dissabte l’escenari del primer concert en directe de la formació turolense “Almas para el diablo” que va presentar els temes del seu primer disc “Réquiem”, enregistrat als Estudis Rock Flow Music de L’Alcúdia durant l’any 2009. El grup, format per Alberto, Fran, Pili, Gustavo, Rúben i Arturo, va sorprendre al públic matarranyenc demostrant que tot i ser el seu primer concert en aquesta formació, a cap dels músics els falten taules damunt l’escenari. Temes com “Vístete”, “Mamá” o “Perico” van transportar als presents cap a ambients propis del sud-oest americà en sonoritats conformades per una mescla de rock clàssic, blues i country. En aquest sentit, cal destacar que potser aquest grup sigue uns del pocs, sino l’únic, que té una proposta sonora d’aquest estil.

Després de l’espectacle, la formació es va mostrar molt satisfeta d’aquest primer concert, tant a nivell de la pròpia interpretació com de la bona reacció del públic present. “Ha anat molt bé. Hi ha algunes coses que polir, però la veritat és que ha sigut molt millor del que pensàvem, sobretot la bona acollida del públic que ens a recibit molt bé”, va dir Gustavo, bateria de l’agrupació.

Passada la primera proba de foc, “Almas para el diablo” es preparen per a la presentació del disc a la seua ciutat, que tindrà lloc el proper dia 16 de maig al Teatro Maravillas. Encara que el seu estil no és molt comú en aquest territori, ells estan segurs que “la presentació anirà molt bé perquè sol a Terol hem venut un 400 discos, i a més, allí, igual que al Matarranya, ens coneixem tots. Segur que tots los amics ens venen a donar suport”.

Més informació: |