Comarquesnord.cat compleix sis mesos portant la nostra terra arreu del món


________________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 15 de març de 2010

El diari digital comarquesnord.cat compleix mig any a la xarxa amb un espectacular balanç. Des de la seua possada en marxa, coincidint amb la Fira de Morella, s’han superat totes les expectatives i s’ha convertit en el lloc web de referència informativa de l’interior nord de Castelló i del sud de Terol.

Les dades així ho confirmen: més d’11.000 usuaris únics s’han informat del que passa en unes comarques on no som molta més gent. Comarquesnord.cat ha publicat més de 4000 notícies que han provocat vora 125.000 pàgines vistes.

A més d’internautes de les nostres comarques, comarquesnord.cat també s’ha convertit en el lloc de contacte amb la informació comarcal d’aquelles persones que, lluny d’ací, volen continuar sabent què passa al seu poble. Internautes nordamericans, de Suïssa, d’Egipte, del Regne Unit, de Brasil o de la Xina es connecten sovint al lloc web.

Comarquesnord.cat, que adoptà el domini .cat per referir-se aquest a la llengua que tenim en comú als Ports, el Maestrat i el Matarranya, és un dels pocs mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana en adreçar-se als seus lectors amb aquesta llengua. El diari digital no entén de fronteres i estrena, coincidint amb el seu aniversari, una portada exclusiva del Matarranya, que és només l’inici d’un projecte que creix dia a dia. Alhora, també les webs de nord (nordtv.cat), de Els Ports Ràdio (elsportsradio.cat), del setmanari Notícies (comarquesnord.cat/setmanari) o de canalnordvídeo (comarquesnord.cat/canalnordvídeo) són visitades freqüentment pels internautes d’arreu del món. Per a facilitar al màxim l’accés dels internautes, comarquesnord.cat aprofita l’efemèride i estrena també l’accés al diari digital des de comarquesnord.es i comarquesnord.com.

Nord també compleix sis mesos
Paral.lelament, nord, la televisió comarcal, també compleix sis mesos des de que deixà enrere l’etapa amb Locàlia i es llançara al món digital de la TDT amb la fòrmula de 24 hores de notícies. Com dèia l’eslògan escollit per a la seua presentació, “tot ha canviat per a que tot continue igual”.

Coincidint amb l’aniversari, comarquesnord.cat ha llançat una campanya promocional en premsa que es podrà veure als rotatius provincials durant aquesta setmana.

____________
documents
· pdf: creativitat per a premsa dels sis mesos de comarquesnord.cat
· Enllaç: Nord, la televisió comarcal, també compleix mig any

Més informació: | |