No es descarta una vaga per l’ERE de la Marie Claire


Etiquetes: , , ,

__________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 15 de març de 2010

El Comité de l’empresa Marie-Claire, format per membres dels sindicats U.G.T. i C.C.O.O., convocaven novament en la vesprada del dilluns als treballadors, a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura. Una assemblea que servia per explicar la situació després de la reunió del passat divendres entre els directius de Marie-Claire i el Comité d’empresa davant la inspecció de treball.

Aquest dimarts es celebra una nova reunió a les negociacions, que podria ser definitiva. En la reunió de divendres, l’empresa oferia reduïr l’ERE de 225 a 193 treballadors i pujava la indemnització de 20 a 22 dies amb 13 mensualitats i es comprometia a pagar les pagues extra que deu als treballadors. Els sindicats no acceptaven les condicions presentades i continuen apostant per l’ERE temporal.

Fins ara s’han realitzat diferents mesures de pressió per part dels sindicats, entre les que destaca la manifestació celebrada el passat dia 10 a Vilafranca i que comptava amb una gran resposta per part de la gent del poble i municipis de la zona. El comerç vilafranquí es sumava a la protesta i la recolzava tancant les seues portes. A més, no es descarta convocar una vaga per al 26 de Març.

Més informació: | | |